Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
widzę!No zrobiłam test i powiem Wam, że przez pierwsza minutę był taki cień, teraz to już nie widać do za bardzo, tylko pod odpowiednim kątem. Dziś 9-10dpo.
No zrobiłam test i powiem Wam, że przez pierwsza minutę był taki cień, teraz to już nie widać do za bardzo, tylko pod odpowiednim kątem. Dziś 9-10dpo.
Poczekam do jutra jednak z tym testowaniem, bo ta kreska się utrzymywała tylko pierwsza minutę, teraz biało, chyba, że spojrzę pod jakimś innym kątem, ale to może urojenia.Coś tam przebija, ja bym leciała na betę i proga![]()
Coś przebijaNo zrobiłam test i powiem Wam, że przez pierwsza minutę był taki cień, teraz to już nie widać do za bardzo, tylko pod odpowiednim kątem. Dziś 9-10dpo.
o piance mi sie sprawdzila bardzo i wlasnie nie bylo tego zapachu co mialam w poprzednichmaz tez zawsze mowil ze idzie spac na kanape
a tutaj nie mowil nic
![]()
No to jak u mniePoczekam do jutra jednak z tym testowaniem, bo ta kreska się utrzymywała tylko pierwsza minutę, teraz biało, chyba, że spojrzę pod jakimś innym kątem, ale to może urojenia.