loumarie
Fanka BB :)
Oglądałyście koło fortuny ? Jak typiara z hasłem wystrzeliła było zakuć kogoś w dyby a ta wypaliła na wizji zakuć kogoś w dupęmimo ,że było D_BY
![]()
To dziś tak było?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oglądałyście koło fortuny ? Jak typiara z hasłem wystrzeliła było zakuć kogoś w dyby a ta wypaliła na wizji zakuć kogoś w dupęmimo ,że było D_BY
![]()
U mnie powiedział że ma 7mm i że za cienkie jak na to że miałabym być po owu.ale pamiętam że ostatnio w trakcie owulacji miałam 8mm.totalnie już zgłupiałam.moze też zbadam po prostu proga za 7 dni bo ten ból jajnika wczorajszy nie daje mi spokojuNiee, tylko " endometrium trojfazowe "![]()
W Twoim przypadku, dla świętego spokoju bym chyba poszla.U mnie powiedział że ma 7mm i że za cienkie jak na to że miałabym być po owu.ale pamiętam że ostatnio w trakcie owulacji miałam 8mm.totalnie już zgłupiałam.moze też zbadam po prostu proga za 7 dni bo ten ból jajnika wczorajszy nie daje mi spokojua pierwszy raz mam taką sytuację że faktycznie prawie żadnych pęcherzyków tam nie było.nie powiem lekko mnie to dziś dobiło
Jestem trochę rozżalona. Wszyscy mówili że to takie proste, chcesz to masz.
Jestem trochę rozżalona. Wszyscy mówili że to takie proste, chcesz to masz.no cóż. Trzeba przeczekać okres i działać w kolejnym cyklu. Ten cykl pokazał mi że testy owu pokazują faktycznie owulację, pik miałam czwartek/piatek i okres powinien przyjść tak porządnie jutro, także już wiemy jak działać.
6 lat temu zaczęliśmy starania o dziecko- jak się już udało po 2 latach - biochem, później udana ciąża, później znowu biochem a jeszcze ektopowa.A tak z ciekawości, czemu mąż nie chce zbadać nasienia?
W sensie, ma opór psychiczny, że się wstydzi czy z czego to wynika?
Też bym poszła na proga - miałam podobna sytuację. Ginekolog powiedziała że na owulację to nie wygląda, próg zbadany 7 dni po piku 16,20 a po 10 dniach nadal 16.60 więc owulacja była chwilę po wizycie u ginekologa.W Twoim przypadku, dla świętego spokoju bym chyba poszla.
Też o tym mówiłam ,że nie zawsze "śledziki" pływają jak trzebaAle jakość nasienia mogła się pogorszyć![]()