Usagitsukino
Fanka BB :)
Przynajmniej w luxmedzie możnaMożna prosić o skierowanie na betę i progesteron od rodzinnego ?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przynajmniej w luxmedzie możnaMożna prosić o skierowanie na betę i progesteron od rodzinnego ?![]()
Ja używałam tych HorienMedical ale od zeszłego miesiąca dopiero, wcześniej żadnych. Teraz też już cień zaczyna się pojawiać, dziś 14dc przy czym owulacje mam dopiero koło 20dcDziewczyny przypomnijcie jakie testy owulacyjne kupujecie? Coś mi te moje nie ciemnieją, a wydaje mi się, że już powinny.
Tutaj chyba o pakiet luxmed więc tam trochę inaczej to wyglądaMożna prosić o skierowanie na betę i progesteron od rodzinnego ?![]()
o nie. czekamy w takim razie na wiadomość od ginekologa… daj znać co napisał.Mam wynik bety z dzisiaj i niestety słabo… w niedzielę było 51, a dziś tylko 55, więc przyrost żaden. Napisałam do gin, co mam robić, mimo że ona mi już mówiła, żebym już nie badała
Z daleka od takich ludziKurde dziewczyny ja coraz bardziej watpie w ludziPowiedzialam kolezance ze jestem po poronieniu.. i ze zaczeslismy ponowne starania.. i ona do mnie czy ja sie dobrze czyje.. tak po 1 porodzie w 27 tc mowilam ze nie chce juz kolejnego dziecka ale z biegiem czasu zmienilo mi sie podejcie i zapragnelam jednak kolejne no i jak wiedzie stalo sie tak ze ciaza zakonczyla sie poronieniem.. uderzylo mnie to kolosalnie wiadomo... a ona mi mowi ze to nie powazne z mojej strony ze jakby ona byla nie zdatna do ciazy to by sie na moim miejscu juz nigdy nie zdecydowala a ja po 2 porazkach i miesiac po poronieniu chce kolejne.. chyba wlasnie dostala awans na liste „ nie warto miec taka kolezanke” ..
![]()
Z pakietu pracowniczego możnaMożna prosić o skierowanie na betę i progesteron od rodzinnego ?![]()
No muszę spróbować w przyszłym tygodniuZ pakietu pracowniczego można![]()
Grzebiąc tam wczoraj nawet znalazłam, że jedna beta na rok mi przysługuje bez skierowaniaZ pakietu pracowniczego można![]()
Właśnie to napisałam hahaNo muszę spróbować w przyszłym tygodniunie przeżyję jak nie spróbuje. Mi w ogóle w ramach pakietu przysługuje jedna beta za darmo, bez skierowania na rok
![]()
Tak z ciekawości, gdzie pracujesz? Mamy chyba ten sam pakietWłaśnie to napisałam
A dobra, z pakietu.Z pakietu pracowniczego można![]()