reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

W moim najblizszym otoczeniu wzbudza to zdziwienie i raczej takie, ze mnie posralo. Jedna znajoma "jedynie" udzielila rady, ze jak chce trzecie to mam sie brac bo "wiesz jak to u ciebie jest" czyli dala do zrozumienia, ze nielatwo po obie ciaze po leczeniu.
Spoko ja mam takie towarzystwo,że nawet nie mówiłam,że się staramy o pierwsze bo bym spotkała się z dziwnymi spojrzeniami 😅

reklama
Prawda jest taka ze w tej kwestii nie ma co słuchać sie innych, i przejmować ich opiniami, za duzo zle, za mało zle, za wczesnie zle, za późno tez zle, in vitro zle. Nie dogodzisz :)
3cie dziecko.. moje marzenie 🥰
W ktores Andrzejki wstecz i mi i mezowi wywrozyli (obraczka na lancuszku) 4 dzieci. Dziewczyna, chlopak, dziewczyna, chlopak. Przed synem bylam w ciazy biochemicznej, pozniej syn, corka wiec obstawiam, ze jesli mialabym byc jeszcze w ciazy to moze syn :D

A tak na powaznie, chcialabym miec duzo dzieci, ale gonia mnie lata. Niby nie ma tragedii, 36 w tym roku, no ale...

Rzucam haslo: guajazyl i ACC. Wiem, ze ACC rzucilo mi sie na kreskach w oczy. Ale jaki maja miec wplyw na nasienie czy sluz?

Ja sie musze do czegos Wam przyznac, bo mnie to gniecie. Nie przyznalam sie Wam, ze ja mam dwojke dzieci. Synek ma prawie 3 lata. Nie wiem co mi odjebao, moge sie tylko domyslac. Po urodzeniu go w miare szybko podjelismy decyzje o drugim, bylam na innym watku i bylam przez niektore oceniana, ze po co tak szybko, zebym sie nacieszyla tym dzieckiem, ktore mam a nie juz myslala o nastepnym. Plus wiem, ze no ja mam dwojke, niektore z Was walczą o pierwsze a tez juz slysze komentarze, ze chyba oszalalam, ze chce trzecie... Ze przeciez juz mam dwoje wiec po co kolejne.
Wiecej grzechow nie pamietam... 🙊
Rodzinki wielodzietne są fajne 😉
My się staramy o 6, to dopiero 😄
Nigdy nie zrozumiem ocieniania kogokolwiek nie znając sytuacji.
Niby chce sie nieprzejmowac ale boje sie tych spojrzen.. bo ja prawie 40🫣🫣🫣
Ja też prawie 40, kiedy jak nie teraz 😉

reklama
Ja sie musze do czegos Wam przyznac, bo mnie to gniecie. Nie przyznalam sie Wam, ze ja mam dwojke dzieci. Synek ma prawie 3 lata. Nie wiem co mi odjebao, moge sie tylko domyslac. Po urodzeniu go w miare szybko podjelismy decyzje o drugim, bylam na innym watku i bylam przez niektore oceniana, ze po co tak szybko, zebym sie nacieszyla tym dzieckiem, ktore mam a nie juz myslala o nastepnym. Plus wiem, ze no ja mam dwojke, niektore z Was walczą o pierwsze a tez juz slysze komentarze, ze chyba oszalalam, ze chce trzecie... Ze przeciez juz mam dwoje wiec po co kolejne.
Wiecej grzechow nie pamietam... 🙊
Ale jaki to problem? To nie jest wątek dla kobiet które nie mają dzieci. Jest chyba taki wątek ale to nie ten ;) tu może brać udział każda dziewczyna która zapisze się na listę bez względu czy stara się o pierwsze czy kolejne dziecko.
Ja też staram się o trzecie dziecko i nie widzę w tym nic zdrożnego.
Od maja 2024 :/ ale dopiero od lutego u naprawdę fajnej pani doktor jestem.
Trzymam kciuki aby Wam pomogła!
Tak mam i mam ja od zawsze 2 ciążę beż leków bez nie wiedzy że ją mam .
Teraz leki i stanęło w miejscu.
Najgorsze że serce musiało bić bo zarodek był już dość duży i stanęło.
A możesz powiedzieć które mutacje masz?
Zaczelam sie bac bo srednio sie czuje, pobolewa mnie w dole brzucha i zimno mi.. 😒
Nie martw się, takie bóle na początku często się zdarzają. Będzie dobrze :)

Ostatnia edycja:
Do góry