sara.woj
Fanka BB :)
Ja tak samo, ale ja nie znosze tej pozycji, dla mnie najlepsza jest na jeźdzcaTy, ja też mam tyłozgięcie - to dobry plan ataku jest!![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak samo, ale ja nie znosze tej pozycji, dla mnie najlepsza jest na jeźdzcaTy, ja też mam tyłozgięcie - to dobry plan ataku jest!![]()
Nie dołuj! Zaufaj sobieWiesz co, przeważnie to ja czuję owulacje mocno, pierwszy raz działam z testami i nie wiem po co...żeby teraz się dołować.
Zobaczymy na dniach, teraz mi owulacje pokazuje na poniedziałek.
My na lipcowych mamach 2022 miałyśmy taką jedną. O wszystko i wszystkich się czepiała i była najmądrzejsza, w końcu sama przestała się udzielać (niestety kilka fajnych mam przez nią się wypisało) Do dzisiaj mamy super kontakt z tymi mamami co zostały, ale faktycznie też przeszłyśmy na prywatną grupę chyba w połowie ciąż
Dziewczyny u mnie to chyba nici z tej owulacjinie wiem na ile ufać tym testom, ale smutno mi
to chyba nimozliwe abym przegapila pik..Zobacz załącznik 1702961
Hmm no myślałam o tym też, bo jednak dziś np mam więcej śluzu aczkolwiek niekoniecznie płodnego, jednak taki sam miałam przy ostatnim cyklu gdzie zaszłam w ciążę, no i ciągnie mnie w podbrzuszu...tak by to wyglądało jakby mógł być pik ewentualny w nocy lub późno wieczorem wczorajA może jednak przegapiłaś po prostu pik dzisiaj w międzyczasie?
Będziecie dziś działać?Hmm no myślałam o tym też, bo jednak dziś np mam więcej śluzu aczkolwiek niekoniecznie płodnego, jednak taki sam miałam przy ostatnim cyklu gdzie zaszłam w ciążę, no i ciągnie mnie w podbrzuszu...tak by to wyglądało jakby mógł być pik ewentualny w nocy lub późno wieczorem wczorajno zobaczymy co będzie jutro..
Niestety jutro ranoBędziecie dziś działać?![]()
No to jest duża szansaNiestety jutro ranomąż dziś wraca w nocy, nawet dobrze nie wiem o której, jutro jesteśmy sami rano i mamy plan działać jak dzieci odwieziemy do przedszkola...
To jest szansaNiestety jutro ranomąż dziś wraca w nocy, nawet dobrze nie wiem o której, jutro jesteśmy sami rano i mamy plan działać jak dzieci odwieziemy do przedszkola...