reklama
Dziewczynka wracała od dziadków, to 11 letnie dziecko...myślę też że skoro alert jest uruchomiony, to nie podejrzewają jej o ucieczkęNie wiem jak to ująć, żeby nie łamać regulaminu. Więc chyba tylko napiszę, że dla mnie jako mamy 10 latki wszystko jest normalne i typowe.
Generalnie nie wrzucam publicznie gdzieś zdjęć swoich dzieci, a jak już to staram się dbać o ich wizualna stronęBo oczywiście zakłamuje trochę rzeczywistość, ale w przypadku takiej tragedii - nawet jeżeli to ucieczka po kłótni i załóżmy rodzic jest winny - nie chciałabym analizy, tego że nie umyłam jej włosów, albo akurat niedomyla paznokci

Mam nadzieję, że się znajdzie, ale nie ma jej już od wczoraj...długo..
olka11135
Fanka BB :)
Dziewczynka wracała od dziadków, to 11 letnie dziecko...myślę też że skoro alert jest uruchomiony, to nie podejrzewają jej o ucieczkę
Mam nadzieję, że się znajdzie, ale nie ma jej już od wczoraj...długo..
Mnie to w sumie dziwi - czemu tak długo. Dla mnie ogłoszenie i Child alert powinien być uruchomiony już wczoraj
Patii26
Ja na forum dołączyłam dopiero w 6 msc ciąży, w grudniu 2020 a rodziłam w marcu 2021. Jakoś wcześniej nie słyszałam o tym forum i nie szukałam nawet nic takiego. Ale wtedy mamuśki marcowe były otwarte, nie było wątku zamkniętego i tak tam sobie pisaliśmy długo, jak już dzieci miały rok nawet. Ale ja wtedy wgl nie miałam pojęcia, że istnieją jakieś zasady, zamknięte grupy, regulaminy itp itd. i nie było chyba na naszym miesiącu dziewczyny, które znała dobrze forum i ogarniala to wszystko, dlatego tak na luzie tam było. A później była jakaś gównoburza, bo jakieś inne mamuśki się do nas wpierdzieliły ze swoimi poglądami i sposobem wychowania i poszłyśmy sobie na Whatsapp i jest nas tam kilkanaście i mamy super team, znamy się w realu, nasze dzieci się też poznały co poniektórzy, także fajnieTeż jestem tego zdania, sama z córka dowiedziałam się o ciąży kiedy już czas był na prenatalne, na szczęście wtedy na mamusiach wszyscy to zrozumieli i dołączyłam do grupy zamkniętej, bo i dlaczego nie skoro chciałam się tam.udzielc i być z nimi
Czytałam na październikowych mamach te odmowy dla nowych dziewczyn i też było mi przykro razem z nimi...

Coś czytałam, że rodzice zgłosili to w nocy..bo wrócili z pracy późno wieczorem, coś takiegoMnie to w sumie dziwi - czemu tak długo. Dla mnie ogłoszenie i Child alert powinien być uruchomiony już wczoraj
Widziałam, pytanie czy to ona czy ktoś podobnyLata już takie zdjęcie/screen

Patii26
Ale wiecie z czego to się wzięło ? Z tych właśnie wszystkich zasad i regulaminow. Zobaczcie, na kreskach też nie mogą się udzielać osoby nie zapisane. Widocznie na mamuskach też zrobilyście takie zasady, że kto w ciąży to się nie udziela. Myślę, że dziewczyny same sobie to zrobiły, te które wymyśliły te wszystkie regulaminyJa wróciłam z grudniowych mam .
Drama
Jednej się nie podoba i nie wolno ich stresować bo ona w ciąży jest.i nie mogą wypowiadać się osoby które nie są w ciąży ..
Takie kocopoły pisać.
A Olka napisała o cukrzycy więcej wie a ta najazd zrobiła.
Nichuj... ludzie nie przestaną mnie zaskakiwać gł...

Patii26
Czyli wychodzi na to, że owu przed Tobą. Widocznie mogłaś mieć mocz rozcieńczony wcześniej czy coś.Nosz...patrzcie znowu toZobacz załącznik 1702975
reklama
No robiłam 3 h po tym i znowu bladzioch...idę sikne jeszcze raz i spaćCzyli wychodzi na to, że owu przed Tobą. Widocznie mogłaś mieć mocz rozcieńczony wcześniej czy coś.