reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
@Patii26 no póki nie pójdę jutro to się będę obawiać czy wszystko okej, taka prawda. W zeszłym miesiącu lepiej te testy wyglądały. 😔 albo to faktycznie kwestia samych testów, albo ta owulacja była jakaś z dupy, albo nie było… jedyne czym się pocieszam to tak jak pisałam - przed pikiem te kreski pojawiają się po kilku minutach, a do tej pory w 13dc zawsze wychodziły dosłownie od razu po nasikaniu. Teraz też tak było, jak jak psychol screenuję stoper. No trzymajcie kciuki żeby to jednak były po prostu badziewne testy, bo się załamię. 🥺
Ale testy nie pokażą Ci jaka ta owulacja była, ani czy była :) bo że był PIK to nie znaczy, że ona była, tak jak i na odwrót

Dziewczyny co zrobiliście w mojej sytuacji.
Mojego męża siostra urodziła śliczną Dziewczynkę i mamy zostać rodzicami chrzestnymi .
Mam mieszane uczucie dopiero co straciliśmy ciążę.
Nawet nie byłam odwiedzić ich -nie jestem gotowa na to .

Nie chcę odmawiać ale nie wiem jak sobie poradzić z tym.

Dziewczyny co zrobiliście w mojej sytuacji.
Mojego męża siostra urodziła śliczną Dziewczynkę i mamy zostać rodzicami chrzestnymi .
Mam mieszane uczucie dopiero co straciliśmy ciążę.
Nawet nie byłam odwiedzić ich -nie jestem gotowa na to .

Nie chcę odmawiać ale nie wiem jak sobie poradzić z tym.
Ja byłam w trakcie zagrożonej ciąży w dniu chrztu mojego czwartego chrześniaka, a ciąży wiedziała tylko jego mama (moja przyjaciółka )i mój mąż 🙄 6.12 powiedziałam mężowi a chrzest był 9.12.
Monika się mnie pytała jak się czuje,czy dam radę - ale to zupełnie inna historia bo ja wtedy bałam się ,że mam biochem przez brązowe plamienia a dopiero później się okazało,że jest ektopowa.
Może porozmawiaj z mężem jak to widzi i ze szwagierką - odmówienie bycia chrzestną to nie jest nic złego w takim momencie. Ja też miałam mieć innych chrzestnych niż mam aktualnie - a jakoś żyje:) może Twój mąż niech zostanie chrzestnym a chrzestną wezmą od strony szwagra? Zawsze jakieś wyjście z sytuacji a ,gdy poczujesz się lepiej to zawsze będziesz obecna przy np urodzinach dziewczynki:)

A może jednak początki,.. plus te roze i brazy w terminie @, to by sie jednak układało w calosc. Trzymam kciuki🤗

Dokladnie tak, moja Babcia z cukrzycą często pije wodę z cytryna aby cukier spadł..

tez mialam tak ze cieszyłam sie ze mam wszystko pod kontrolą, zaplanowame, żadnej wpadki, do momentu w którym zaczelam żałować ze nie bylo wpadki..😶

A moze pojechać z nim? Dzięki mojemu wyjazdowi na delegacje meza mamy synka;) inaczej bysmy mieli pol roku staran z głowy.. bo reszta delegacji byla na inne kontynenty..-oczywiscie oby nie bylo potrzeby!

A moze implantacja.. ja mialam w terminie okresu taki różowy sluz wlasnie, robisz test?

Tez tak oglądałam testy w 7 8 9 dpo, dopiero w 10 zaczęło prześwitywać cos różowego. Ale juz od wczesniej cos tam sie tak jakby zaczynało dziac w miejscu drugiej kreski..

Nie no, ja myślę, że mnie jednak macica próbuje kantować. 😀 Dlatego nie testowałam już. Mam dziwne cykle czasem. Gdybym się tak nabierała musiałabym być żona szejka dubajskiego bo bym nie wyrobiła zarabiać na testy.

Wolałabym, żeby 🐒 przestała się wygłupiać bo to takie czekanie nie wiem na co bo mogłoby to już być normalne krwawienie a tu o... temperatura wciąż u mnie dobrze 36.8+ więc chyba za szybko się nie doczekam.
Ja miałam też peak patologicznie wcześnie bo w 8dc, więc myślę, że na luzie by ciąża wyszła ten 1 dzień przed miesiączką, teraz to chyba bym się obawiała nawet gdyby dopiero coś wyszło bo to by znaczyło jakieś późne zagnieżdżenie... 😬

reklama
Do góry