wiolaho
Fanka BB :)
widzęO tu jakby ciut lepiejZobacz załącznik 1704271

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
widzęO tu jakby ciut lepiejZobacz załącznik 1704271
Ja coś widzęWiecie co...dziś jestem jakieś 8dpo...wróciłam z pracy i nasikalam na test, na prosto nic nie widać, a pod kątem jakiś chujocien
Pewnie nawet na zdjęciu nie widać...Zobacz załącznik 1704270
Ja niestety nic nie widzę, nawet cieniaNie wiem czy bedzoe widać, moje umiejętności w robieniu zdjęć testów są tragiczne![]()
Tak, ostatni pinkJa coś widzę
Teraz tylko czekać na rozwój sytuacji. Masz jeszcze jakieś testy?![]()
Jutro rano komisja wyda pozytywny wyrok, nie ma innej opcjiTak właśnie, zobaczymy rano..bo dziś nie dosyć że wczesnie to jeszcze z czwartego moczu![]()
Ja jak jest już podstawa to też po 4 zbieram siusiu i jak wstaje to na spokojnie dopiero robię testy.Noo o 4:30 bardzo ciężko zrobić sensowne zdjęcie![]()
Jeszcze zaświeci dla nas wszystkich słońceHej kochane
Byłam przez chwilę nieobecna – potrzebowałam trochę odetchnąć i oczyścić głowę.
Niestety, w niedzielę 18-go przytuliła mnie @, więc tym razem się nie udało...
Ale nie poddaję się – trzymam mocno kciuki za Was i za siebie
Ojej, pamiętałaś, dziękuję, to miłe@koko.sanka przepraszam, że dopiero dziś ale jestem zawalona robotą
Ja bardzo polecam te 7 dniowe wyzwanie sprzed 5 lat:
Wiem, że dziewczyna ma różne opinie na temat tego czy jest treningi są okej czy nie, ale ja jakieś właśnie 4-5 lat temu przed urlopem zrobiłam sobie te 7 dniowe wyzwanie i widziałam dużą, naprawdę dużą różnicę w napięciu skóry itd.
Żaden inny trening nawet tu wymienionych w ciągu 7 dni nie dał mi takich efektów. Ba nawet chodzenie na typowe zajęcia gdzieś tam.
A ja redukowałam swego czasu wagę z ponad 100kg przy 160cm więc moja skóra nie wyglądała/wygląda najlepiej
Trzymam kciuki za owocne,wczesne sikanieTak, ostatni pink
Wstaje karmić kota o 4:30 () to zrobię
![]()