reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Hej kochane 💛
Byłam przez chwilę nieobecna – potrzebowałam trochę odetchnąć i oczyścić głowę.
Niestety, w niedzielę 18-go przytuliła mnie @, więc tym razem się nie udało... 😔
Ale nie poddaję się – trzymam mocno kciuki za Was i za siebie
Jeszcze zaświeci dla nas wszystkich słońce 🌞 zobaczycie, a niedługo czerwcowe kreseczki, trzymam kciuki za ❤️

@koko.sanka przepraszam, że dopiero dziś ale jestem zawalona robotą

Ja bardzo polecam te 7 dniowe wyzwanie sprzed 5 lat:

Wiem, że dziewczyna ma różne opinie na temat tego czy jest treningi są okej czy nie, ale ja jakieś właśnie 4-5 lat temu przed urlopem zrobiłam sobie te 7 dniowe wyzwanie i widziałam dużą, naprawdę dużą różnicę w napięciu skóry itd.
Żaden inny trening nawet tu wymienionych w ciągu 7 dni nie dał mi takich efektów. Ba nawet chodzenie na typowe zajęcia gdzieś tam.

A ja redukowałam swego czasu wagę z ponad 100kg przy 160cm więc moja skóra nie wyglądała/wygląda najlepiej
Ojej, pamiętałaś, dziękuję, to miłe 🥹

Reklama testów easyhome, bo któraś dziewczyna pytała o testy dzisiaj 🤣 pokrywają się z tym, co czułam wczoraj 💪🏻
Teraz tylko to czekanie… 😢

Załączniki

• IMG_9973.jpeg
    IMG_9973.jpeg
    216,4 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Do góry