reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Nooo niby tak ale wiadomo,że sam pik bez monitoringu o niczym nie świadczy,nawet nie wiem czy pęcherzyk wg pękł także pożyjemy zobaczymy. Jutro będzie jakieś +-8dpo to może sobie sikne - wieczorem idę do kuzynki i chrześniaka na urodziny to może sobie winko wypiję jak nie będzie żadnego chujocienia
Ja też jutro 8-7dpo, wiec jesteśmy w tym razem 😁 ale ja sikać będę dopiero w pondz 😁 jutro idziemy na podwójne urodziny moje chrześniaka i jego brata, a w niedzielę przyjeżdża do nas mija rodzinka, więc w weekend nie będę myśleć o testowaniu 😀

reklama
Ej ale teraz sobie pluje w brodę bo jak te "arabskie" testy były białe to poszłam na wakacjach z mężem na sziszę i drineczka 👀
Spoczko, nic złego się nie stanie 😁 ja w pierwszej ciąży tydzień po spoznionej @ poszłam na drineczki z kumpelą, dość dużo wypiłyśmy, w na drugi dzień zrobiłam test i dwie kreski 😁 oczywiście ciąża i córka zdrowa 🥰

U mnie to jest coś grubo powalone z hormonami 🤣 patrzcie jakiego mam owulaka.tak sobie skinęłam bo znalazłam zaległe w szafce 🤣 toż to zaraz pik będzie 🤣🤣

Załączniki

• IMG_20250523_144508.jpg
    IMG_20250523_144508.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 68
reklama
Ja też jutro 8-7dpo, wiec jesteśmy w tym razem 😁 ale ja sikać będę dopiero w pondz 😁 jutro idziemy na podwójne urodziny moje chrześniaka i jego brata, a w niedzielę przyjeżdża do nas mija rodzinka, więc w weekend nie będę myśleć o testowaniu 😀
Ja jutro 9/10 dpo i siknę rano przed wyjazdem,dziś jeszcze odpuscilam 🤣🫣

Do góry