U
użytkownik 220722
Gość
Trzymam kciuki,żeby ta koleżanka wybredna nie była i jakiegoś ziomeczka zaprosiła w tangoMy czas mieliśmy tylko w pik na seks wiec liczę, że moze sie udało, wierzę, że koledzy czekali na koleżanke ;P

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Trzymam kciuki,żeby ta koleżanka wybredna nie była i jakiegoś ziomeczka zaprosiła w tangoMy czas mieliśmy tylko w pik na seks wiec liczę, że moze sie udało, wierzę, że koledzy czekali na koleżanke ;P
Dawaj kod na priv, spróbuję przyspieszyćStara a głupia...pogadałam z czatem gpt o.progesteronie, wymyśliłam że jestem bardzo głodna i muszę zejść po bułkę ( dla niewtajemniczonych mam alab na przeciwko pracy) no i tak szlam i mnie popchnęło do alabu
Proga miałam 4 dni temu 19, zobaczymy dziśtak z czystej ciekawości.
Aha, bułki nie kupiłam, bo wcale głodna nie jestem![]()
Zaraz wyślęDawaj kod na priv, spróbuję przyspieszyć
Chyba nie, na pon umówiłam się do lekarza to wtedy pewnie zrobię. Ja z tych co pobranie krwi to zło tego świata, więc wolę tylko wtedy kiedy muszę xdOMG!!!!! Idziesz na betę?
Dałam ciChyba nie, na pon umówiłam się do lekarza to wtedy pewnie zrobię. Ja z tych co pobranie krwi to zło tego świata, więc wolę tylko wtedy kiedy muszę xd
Ej ale teraz sobie pluje w brodę bo jak te "arabskie" testy były białe to poszłam na wakacjach z mężem na sziszę i drineczkaAga Ty Wariacie!Piękne krechy
idziesz na betę? Gratulacje!
![]()
Miesiąc temu udało mi się zajść seksąc się tylko 1 razNooo niby tak ale wiadomo,że sam pik bez monitoringu o niczym nie świadczy,nawet nie wiem czy pęcherzyk wg pękł także pożyjemy zobaczymy. Jutro będzie jakieś +-8dpo to może sobie sikne - wieczorem idę do kuzynki i chrześniaka na urodziny to może sobie winko wypiję jak nie będzie żadnego chujocienia
Kochana, gratulacjeDziewczyny, wróciłam do Polski i pierwsze kroki zrobiłam do Rossmana. Kupiłam wszystkie testy o czułości 10 jakie były i patrzcie to...
GratulujęDziewczyny, wróciłam do Polski i pierwsze kroki zrobiłam do Rossmana. Kupiłam wszystkie testy o czułości 10 jakie były i patrzcie to...
W którym dpo? ;-) Jasne, że alkohol działa niekorzystnie na organizm, ale pamiętaj że jakikolwiek bezpośredni wpływ ma to dopiero po implantacji, kiedy zarodek już wgryzie się w endometrium i ma bezpośredni dostęp do krwiobiegu. Głowa do góry, nic się nie stanieEj ale teraz sobie pluje w brodę bo jak te "arabskie" testy były białe to poszłam na wakacjach z mężem na sziszę i drineczka![]()