reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Stara a głupia...pogadałam z czatem gpt o.progesteronie, wymyśliłam że jestem bardzo głodna i muszę zejść po bułkę ( dla niewtajemniczonych mam alab na przeciwko pracy) no i tak szlam i mnie popchnęło do alabu 🤪
Proga miałam 4 dni temu 19, zobaczymy dziś 😎 tak z czystej ciekawości.
Aha, bułki nie kupiłam, bo wcale głodna nie jestem 🤣
Dawaj kod na priv, spróbuję przyspieszyć

Nooo niby tak ale wiadomo,że sam pik bez monitoringu o niczym nie świadczy,nawet nie wiem czy pęcherzyk wg pękł także pożyjemy zobaczymy. Jutro będzie jakieś +-8dpo to może sobie sikne - wieczorem idę do kuzynki i chrześniaka na urodziny to może sobie winko wypiję jak nie będzie żadnego chujocienia
Miesiąc temu udało mi się zajść seksąc się tylko 1 raz ☺️ co prawda niestety nie utrzymała się bo prog miałam 6, potem 8 i wzrósł, ale było już za późno. Pik miałam we wtorek (to owulacja powiedzmy w srode/czwartek) a kochaliśmy się w niedziele popołudniu przed wyjazdem męża. Także 3-4 dni skurczybyki wytrzymały

Ostatnia edycja:
reklama
Ej ale teraz sobie pluje w brodę bo jak te "arabskie" testy były białe to poszłam na wakacjach z mężem na sziszę i drineczka 👀
W którym dpo? ;-) Jasne, że alkohol działa niekorzystnie na organizm, ale pamiętaj że jakikolwiek bezpośredni wpływ ma to dopiero po implantacji, kiedy zarodek już wgryzie się w endometrium i ma bezpośredni dostęp do krwiobiegu. Głowa do góry, nic się nie stanie 🌺

Do góry