Też pytałamA jaki próg powinien być we wczesnje ciąży? By ją dobrze utrzymać ?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też pytałamA jaki próg powinien być we wczesnje ciąży? By ją dobrze utrzymać ?
Mi ostatnio 6 i 10 dpo wyszło 16.20/16.40 także są warunki do utrzymania ciąży, oby tylko była…
Oj ja teraz w maju widziałam ich cała masę!! Oby na szczęście w najbliższym czasieWidziałam 10 bocianów przedchwilą!przesylam energię z nich Wam!
![]()
PrzyjmujemyWidziałam 10 bocianów przedchwilą!przesylam energię z nich Wam!
![]()
Dokladnie....tyle dobrze, że ten prożek ładnyMi ostatnio 6 i 10 dpo wyszło 16.20/16.40 także są warunki do utrzymania ciąży, oby tylko była…
Nam w maju też się parę przewinęłoOj ja teraz w maju widziałam ich cała masę!! Oby na szczęście w najbliższym czasie![]()
Zrobiłam co mogłam by było jak najszybciej. Wydali akurat jak skończyłam pracęMam proga, narazie się ładnie utrzymuje, mam identycznie jak w poprzedniej ciąży, wtedy miałam w 3dpo 18 i 4 dni później 14 a teraz 3dpo miałam 19 i dziś..
Zobacz załącznik 1704514
Dziękuję bardzo!Zrobiłam co mogłam by było jak najszybciej. Wydali akurat jak skończyłam pracę![]()
No te majowe dziewczyny są niesamowite! Nawet badania sobie ogarniająDziękuję bardzo!