reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Zaraz sie przewroce chyba…

Ale to nie była cała 3 punktowa krzywa?
Tylko sobie na czczo zrobiłaś tak?

Ja bym zrobiła najpierw pełną krzywą.

Ja nie miałam w 1 i 2 ciąży cukrzycy ciążowej. Nie mam też jej na co dzień.
W 4 ciąży miałam (3 ciąża o pozamaciczna) ale przy wyniku na granicy (na czczo 92 z groszami) raczej to był błąd, ale no już niech będzie że miałam. Dziecko z CT1 mam z pierwszej ciąży

Właśnie czekam na okres .czuje się jak bym miała dostać.
Do poniedziałku zniosę jajo.
Mojemu nawet nie mówię.
Szkoda chłopa mi już.
Bo wczoraj wydarłam się że len,bo połamał mi rurę od daysona .
I będę na miotle latać a on że czarowice latają na miotle .
Czyli jeszcze nie miałam okresu po poronieniu ? To wydaje mi się, ze raczej niemożliwa jest wtedy ciąża. Może beta nie spadła jeszcze do 0.

reklama
Liczę że to nie ciąża.
Wiem zabrzni to okrutnie ale jakoś nie wieże w szczęście ze to ciaza .Maj był zły .do tego musze zachowek zapłacić 60 tys po 30 na głowę. Sąd coś zejdzie bo mam dziecko niepełnosprawne
60tys za pochowanie zarodka ? Czy coś pominęłam ?

Do góry