reklama

Majowe Mamy 2016

Kameleonleon a co jest w środku? Bo u mnie jakby drobny piasek, groszek. Taki ze jak dotkniesz to wydaje się miękki ale jak tylko się położysz to czujesz opór:) w każdym razie swietny wynalazek:D

reklama
Kameleonleon ja tez długo korzystałam z oliwek dla dzieci bo lubię zapach i moja skore po użyciu, ale ostatnio znalazłam w drogerii nivea soft oil taka granatowa. Dobrze się wchłania po kąpieli, ładnie pachnie i to nivea, ja nigdy nie miałam reakcji alergicznych po nivea:)

Czesc. Ta pogoda mnie wykonczy. Znowu leje a ja znowu w pracy do wieczora. Chcialabym juz swieta!!
Ja z grupy FB odpadam bo tez nie chce zeby kazdy wiedzial ze w ciazy jestem to raz,a dwa zadko tam zagladam bo jak widze jakie *******y ludzie wrzucaja,lajkuja, ciagle robia sobie zdjęcia,dziubki i inne to mi sie ciśnienie podnosi.ludzka glupota nie zna granic.
Ja tez uzywam oliwki z Nivea i polecam. Szybko sie wchlania,skora jest potem miękka i nawilżona. W ogóle kosmetyki nivea sa ok. Ja ostatnio uzywam tylko ich szamponow bo od poczatku ciazy wlosy mi sie przetluszczaja a po szamponie nivea wrocilo do normy,wczesniej uzywalam sayos ( nie wiem czy dobrze napisałam) tak samo kremy do rak,zele pod prysznic, ogolnie jestem zadowolona.a i ich cena jest przyjemna dla oka i portfela.

Oliwka johnsona mnie tez uczulila w poprzedniej ciazy:sorry:dla Agaciola kupiłam bambino i koszmar - tez ja uczulilo ale pediatra mowila nam, ze jest ciezka i może zatykać pory:eek:(dziwne bo producentem jest nivea...)po mleczku nivea nic jej nie bylo:no:musze się zebrac do przedszkola a tak mi się nie chce bo na dworzu leje jak z cebra:wściekła/y:

Basi89 w srodku jest puch niby pisza ze w postaci kulek ale nie czuc jest kulek. Nie pszesuwa sie to wypelnienie, jest raczej zwarte.

Musze w takim razie wyprobowac nivea, a od 13stego tyg juz chyba przejde na pharmaceris.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry