reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Jej, ale dzień:) wizyta u lekarza medycyny pracy na mega plus (mogę odpoczywać dalej), nabyłam normalna szafę, jutro będę układać, był fryzjer... Teraz czekam już tylko na tzw dary z polski na święta:D mały dzis fika koziołki jak tylko na chwile usiądę, dlugi dzień...:)

Alez tu zmiany na tym forum, ciężko się połapać ;/
Ja dziś dzien na pełnych obrotach, wstałam po 6 na roraty, wróciłam i od razu się wzięłam za porządki, podłogi, odkurzanie itp a na 12 do pracy.. jestem zmęczona i spac mi się chce.. a ruchów jak nie czułam tak nadal nie czuje, ale za to mam coraz większe problemy z zaparciami i coraz częściej zgaga mnie łapie.. ech.. a było tak pięknie, bez objawowo :P

Ewa śliczne pierniczki! :) pozazdrościć talentu!

Basi co tam sprawiłaś sobie u fryzjera?

Musiałam wreszcie ogarnąć moja czuprynę :D wiec było podcięcie moich prawie krótkich włosów i kilka pasem blond na moich mysich włosach. Można powiedzieć ze wyglądam jak człowiek:P a ty to tak nie szalej, bo padniesz:D

Musiałam wreszcie ogarnąć moja czuprynę :D wiec było podcięcie moich prawie krótkich włosów i kilka pasem blond na moich mysich włosach. Można powiedzieć ze wyglądam jak człowiek:p a ty to tak nie szalej, bo padniesz:D

Też by mi wypadało się udac do fryzjera, grzywa mi zarosła, odrosty już galante, ale farba zakupiona czeka w szafeczce :D z tym obcięciem ciężej będzie, bo czasu brak.. no ale cóż, zaczesze sie najwyżej :D święta tuż tuż, muszę ogarnąć.. nie ma wyjścia. Jutro w planach zakupy przed pracą a w sobotę ubieranie choinki :D uwielbiam to

Ja co prawda z okolic Poznania, ale teraz mam pokazywac sie co tydzien u doktora i jeszcze zapisalam sie do urologa w luxmedzie, wiec bede czesto bywac:sorry:Kawa mile widziana:-) :)

Zauwazylam, ze pierwsze dni maja sa niezle oblegane, ciekawe jak to wyjdzie z tymi terminami; byle tylko zeby nie zaszybko sie pchaly nasze dzidzie na ten swiat;-) ;)

Zauwazylyscie, ze nasza lista majoweczek sie rozbila:crazy:

Maui jaki masz już wielgachny brzuuuuch :) piękny ... Ja wyglądam jak bym połknęła piłkę do kosza. Taka kulka :-).

Też czekam na wizytę moja 28.12 i zapytam się o ta położna. Moja koleżanka która w listopadzie urodziła mówiła,że po 20 tyg musiała obowiązkowo przyjmować położna bo ona prowadzi całą dokumentację ciąży,itp i bez tego nie dostanie się becikowego... Ile w tym prawdy nie wiem bo nie mam pojęcia jakie papiery teraz trzeba przedstawiać. Zapytam ja przy okazji.

Evelina właśnie widziałam.. kompletnie nie do odczytania :/

Wiola pewnie przez te reformacje cos pozmieniali..

Izu tez mam wizyte 28.12 i juz sie doczekać nie moge.

A co do tematu położnej to jest mi to zupełnie obca sprawa.. chodze do ginekologa prywatnie i on sam prowadzi gabinet nie ma u niego żadnej położnej czy pielegniarki. Takze kompletnie nie wiem gdzie miałabym sie w tej sprawie udac, moze do szpitala gdzie planuje rodzic.. moze pogadam z lekarzem na ten temat :)

Tymczasem kończę suszyc włosy, zaraz wcinam mleko z platkami i lecę z mamą na targ po jemiole, warzywa, ryby i inne takie :)

Miłego dnia majoweczki :*

reklama
Hm.. muszę przywyknąć do zmian...

kasik90 ale masz powera :D tylko nie przesadź! Położna środowiskowa zazwyczaj jest w takiej zwykłej przychodni do której chodzisz do rodzinnego.

Wioleta93 może jeszcze się lista "naprawi"... wczoraj rano jak tu zajrzałam to zaraz uciekłam taki był burdel :laugh2: suwaczków nie było i gdzie nie zajrzałam to coś porozjeżdżane.

Izu09 pierwsze słyszę o takich rzeczach... jeszcze 2 lata temu to było tak, że położna środowiskowa jest dostępna jak ktoś potrzebuje, ale obowiązkowe wizyty tylko po porodzie. Wątpię żeby to był warunek otrzymania becikowego, ale lepiej dopytać :)

edit.
Maui ale masz brzuszek :D :D u mnie to nikt nawet nie widzi, że w ciąży jestem :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry