Ja jestem po wizytach. Dowiedziałam się dużo ciekawych rzecz.
Po 1 to to, ze dzidzia rośnie i jest na 1000000% dziewczynką -twarz zasłoniła ale nogi rozłożyła tak, że nawet ja nieobyta z usg nie miałam wątpliwości, że tam nic nie ma

rośnie ładnie, zdrowo, wszystko z usg jest ok
No i zapytałam o szyjkę a lekarz do mnie, że za każdym razem sprawdza a nie mówi bo jest ok. Zwykłym usg przez brzuch zmierzył 3,8 cm więc hohoho. Powiedział, ze jak nie ma potrzeby to nie jest zwolennikiem usg dopochwowego i badania na fotelu bo to zawsze jednak ingerencja w środek.
Po 2 -lekarz mi wytłumaczył co teraz będzie w ciąży spadać i rosnąć w wynikach krwi więc żeby nie panikować BO TO NORMALNE
No i dziewczyny... laboratorium wysłało wyniki amniopunkcji ale jeszcze nie dotarły do kliniki... ja do poniedziałku dostanę szału....
niiikola trochę się tu nie łapię na tym forum teraz, ja muszę mieć chwilę, żeby się przyzwyczaić. Może to jakiś błąd aplikacji...
Gosia Lew ja bym mogła jeździć ale np. u moich rodziców -cisza spokój nietłoczno a utaj -wariatkowo, korki, pchają się no i niestety nie znoszę jak jest ciemno i pada
Ewa90 ja chyba położną sobie daruję chociaż może do jakiejś szybkiej szkoły uda nam się pójść ze względu na M. No ja w ogóle mam jeść pieczone owoce, gotowane ziemniaki i pieczone buraki, kasze i ryże ale niedużo więc ale jak już pisałam gosi mnei ratuje miód na zołądek
Malutka466 to możliwe, jak się przeciąży więzadła to chyba jak zakwasy po wysiłku mięśni
kaylla spoko z tym remontem i przeprowadzką, tak zazwyczaj jest z remontami i planami co do nich. Po świętach będzie mniejsza presja bo tak to byś się ciągle martwiła czy zdążysz do 24.12
Evelina89 leż, odpoczywaj i niczym się nie martw. Ważne to się oszczędzać
Lilli20 pewnie, witamy
edziorka gratuluję synka!!
Maui ja też złożyłam zamówienie wszędzie gdzie mogłam a resztę ogarnę na dzień przed heheh. o kurcze jaki brzuchol
Basi89 dobrze, że wizyta udana. A nie znasz przepisu na toffie??? kobieto prosze bardzo -szklanka mleka i szklanka cukru gotujesz na wolnym ogniu aż zgęstnieje na toffie, jak chcesz kruche dodajesz na koniec łyżeczkę masła i zostawiasz do ostygnięcia!!! krówki bez chemii
kasik90 może siemię lniane i woda, migdały ponoć też mogą pomóc w większych ilościach
izu09 tak samo się czuję z tą piłką
siasia s to mnie ominął ten szok ale zmian nie lubię, było tu dobrze po co pozmieniali???
Justyna Siorek gartuluję
Wioleta93 witaj w klubie, też mam dziecko-łobuza no skacze ciągle
sjokolade hahaha dobry tekst -głodna przed i po jedzeniu
Powiem Wam, że to dziecię to będzie mały szaleniec

ciągle skacze i fika