Ewa wszystko zależy od dziecka jakie jest duże i jak przybiera. Ja przy synu, który urodził się 3030 g a przy wyjściu ze szpitala 2830 g zużyłam 1,5 paczki pieluch pampersa 1 (ponad 60 sztuk) Mimo, że mieścił by się jeszcze w nie, ale jak robił już kupkę to wyłaziło aż po plecy i całe ubrania do prania. A niestety przy nim długo zużywałam po kilkanaście pieluch na dobę, po co karmienie to kupa. A ja głupia na początku robiłam jak mi mówiły położne, że on jak się obudzi to przebrać, cyc, odłozyć i do spania a tu przebrałam, cyc, kupa, przebrać i znowu cyc, bo dziecko się darło. Więc potem jak się obudził to najpierw karmiłam, potem przebierałam.
Pampersy są pakowane po około 40 pieluch - jeśli chodzi o 1. Premium mają dwie wielkości paczek, mniejszą 40 i większą około 80. Żółte tylko 43. Potem dwójki dopiero większe. Dobrze jest też od razu kupić sobie dwójki też przed porodem jak będzie promocja. Dwójek chyba 3 paczki zuzyłam, już pakowanych po 80. Potem lepiej dokupować na bieżąco. Bo też nie robiłam zapasów, bo to gdzieś trzeba przechowywać

Dada nie wiem jak jest pakowana, kiedyś nie mieli jedynek, teraz już chyba mają.
Ja używałam Dada jak nie uczulały, bo najbliżej miałam do biedronki i co z tego, że promocja gdzieś na pamersy była jak trzeba było wydać na dojazd.