reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

Ania_Beata no raczej nie. Bo kupując stanik do karmienia kupuje się o 5 cm mniejszy w obwodzie. Przy synu miałam to samo. Duzy rozmiar w ciąży po porodzie miałam 75D, potem wróciłam do 75C. Ja do karmienia będę kupowała właśnie 75D.

Kasik gdzieś te +8 u mnie musi isc, jak nie w brzuch to i w biust :D

Lepiej w biust niz np w uda :-D

reklama
Olenka_s ja nie jestem z Lublina ale studiowałm tam i juz mi teskno za wiekszym miastem:yes: planuje jeszcze tam wrocic na jakąś podyplomowke.
Jej nie myslalam że z tak lekko podwyzszonym cukrem skieruja mnie do szpitala, chyba wynudze sie za wszystkie czasy:frown:
Dzisiaj w ramach relaksu skorzystałam z promocji w ccc bo jakos tak zaczelam myslec że niedlugo oszaleje na punkcie dziecka i juz nic sobie nie kupie:-D

Ja do karmienia mam trzy zakupione (takie rozpinane) i jak narazie wyglądają na za duże, ale wiem ze mam spatrzone podejście bo jeszcze sie nie oswoiłam z widokiem moich piersi, zreszta mój A codziennie tez robi zdziwione wow na ich widok. Niech rosną :)
Co do FB to Majowe Mamy 2016 grupa zamknięta :)

Ania_Beata możesz podać namiary na priv to sobie obczaje :happy2:
Chociaż w tym necie znalesć jakieś bieżąc informacje na temat szpitali czy lekarzy - słabioo :oo:
Podejrzewam, że jakby Twój lekarz nie miał dyżuru to chętnie by przyjechał odebrać Tój poród, ale za odpowiednie $$$:-D

Malutka tak długo, ale nie było to jakieś uciążliwe - wręcz przeciwnie ;-) ;)
Jabyś zdecydowałą się na takie usg to teraz najlepsza pora, bo już ładnie dzidzie widać ( od 25tc podobno najlepiej ) i mega wrażenia i pamiątka :tak:

13x13 talie to też jeszcze mam, bo nie idzie mi w boki tylko w brzuchol do przodu :wink:

A ja wyjątkowo już z Młodym w domku zajadamy naleśniki:-p
Ha ha nie przyznam się jaką ilość już ich pochłonełam:szok::-D
Mój pociąg do słodkiego powrócił,
zaraz Was poprzeganiam z kilogramami:-D

reklama
Do góry