Ja juz w domu w końcu mogę odetchnąć bo cale tydzień chodziłam taka struta ;/ ale dziś jak się dowiedziałam ze jest wszystko ok i nie ma cukrzycy to się od razu zrobiło jakoś cieplej na sercu bo tak to się martwilam a tak to trochę luzu
fakt faktem powiedziala mi ze mogę jakies tam słodkości jeść ale w normie a nie do przesady
i bym trochę zdrowiej się odżywiala mam sobie mierzyć cukier nad czczo i jedna godzine po. Jeśli by wyniki były po za norma to mam przyjechać to da mi dietę ale na dzień dzisiejszy nie ma potrzeby
nad czczo mam nawet cukier za niski a godzinie później mam bardzo ładny
będę sobie codziennie sprawdzać ale ważne ze nie ma i mam nadzieje ze juz nie będzie
mam wizytę twojego lekarza dopiero 02 03 wiec długo ale nie ma co trzeba teraz odpocząć 

najprawdopodobniej urodzimy wszystkie szczęśliwie, jedne naturalnie, inne przez cc, ale to nie ma znaczenia, najważniejsze jest dziecko i żebyśmy za długo nie cierpiały; nie ma co tu sobie opowiadać o przypadkach ekstramalnych, bo co dobrego nam z tego przyjdzie skoro nie mamy wpływu na przyszłość do tego stopnia?