reklama

Majowe Mamy 2016

Ja co roku piekłam sama górę pączków w tym mi się nie chciało wiec kupił mąż. Narazie od rana zjadłam pięć ale dzień sie jeszcze nie skończył.
U mnie 4 i na szczęście już nie ma nic w domu . I mam nadzieje ze mąż nie przywiezie teraz - bo pojechał na zakupy :P .
Takie to dzisne ze w ciazy się wszystkiego chce , jakoś nigdy nie za paczkami nie przepadałam zresztą ja w ogóle słodyczy nie jadłam no a teraz wszystko na odwrot ;)

reklama
Ja dziś 2 pączki, ale mama wczoraj napiekła całą górę pączków z marmoladą i sporo takich małych pączusi bez nadzienia i gdyby nie to, że po tych zjedzonych wcześniej strasznie paliła mnie zgaga to pewnie bym się na nie rzuciła i pochłaniała, a tak chociaż mam opór :P

Co do ruchów to u mnie moja mała różnie jednego dnia kombinuje na różne sposoby żeby ją wyczuć a drugiego (jak dziś np) co jakiś czas czuje jak się wierci. Ale to dobrze. Lubię ją czuć.

Cieszę się Kaylla że nareszcie wyszłaś do domku. Zajmij się wyprawką i nie myśl za wiele (chociaż wiem że graniczy to z cudem).

Ja planuje poród SN, ale jak wyjdzie to się okaże. Na ostatniej wizycie nareszcie niunia była przekręcona główką do dołu ale czy się nie obróci jeszcze to kto ją tam wie :P

Jej dziewczyny maj coraz bliżej, aż ciężko w to uwierzyć. Ciekawa jestem która się pierwsza rozpakuje i ile nas rozpakuje się już w kwietniu :)

Ja z uwagi na moją lipną szyjkę obstawiam u siebie kwiecień i oby nie wcześniej...
A termin z OM mam na 5 maja. Ciąża donoszona będzie 14 kwietnia.

Ja z uwagi na moją lipną szyjkę obstawiam u siebie kwiecień i oby nie wcześniej...
A termin z OM mam na 5 maja. Ciąża donoszona będzie 14 kwietnia.
Tak samo się nastawiam jak Ty . Dokładnie liczę ze od 12 kwietnia moge rodzic i się umawiać na cc bo to będzie 38 tyg. I tez mam.nadzieje ze szybciej do porodu nie dojdzie .

Ja mam termin na 10 maja ale mogłabym na końcówce kwietnia. Syna urodziłam 12 dni przed terminem.

Ewa90 36 tc to jednak jeszcze wcześniak. Lepiej po 38 tc.

reklama
U mnie termin z OM to 11 maj, bezpieczny termin 26 kwiecień, mój mąż strzela na 29 kwietnia - z tego dnia jest jego siostra i moja chrześnica, także fajnie by było jakby jeszcze nasza niunia dołączyła do tego grona :D poza tym ja też z kwietnia jestem i chwale sobie ten miesiąc :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry