reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

Trochę się nie odzywałam ale jakoś niezbyt dobrze się czułam. Chyba przesadziłam z wysiłkiem i kilka ostatnich dni brzuch mnie bolał i się napinał. Teraz już jest trochę lepiej ale staram się nie przemęczać. Teraz czekam do środy na połówkowe, oby wszystko było ok z maleństwem.
Jakoś szybko mi leci ta ciąża, mam nadzieję, że będzie tak do końca bo jakoś nie polubiłam tego stanu.

reklama
Ja nie mam żadnej apki ciążowej. Wcześniej korzystałam z "mojego kalendarzyka" i tam jest opcja ciąży i tam mi wskazuje tygodnie. Mi to wystarczy.

Tez tego używam, ale w "moja ciąża" podają fajne opisy każdego tygodnia. Jak sie dziecko zmienia, jakie u nas objawy mogą sie pojawiac itp

Również chciałabym Wam życzyć wszystkiego dobrego w tym Nowym Roku:tak:

Oby powiedzenie jaki sylwester taki cały rok się nie sprawdziło (przynajmiej dla mnie), bo był to najgorszy Sylwester jaki przeżyłam :oo2:
Do tego choróbsko mnie nie opusza, jest coraz gorzej:sad: Bez wizyty u lekarza chyba się nie obejdzie, bo moja kuracja nic a nic nie pomaga.

Nam zostało 121 dni do finishu :D

Malutka i co warto?
Ja chciałam ściągnąć aplikacje happy baby, bo widziałam, że jest fajna, ale niestety my phone nie ogarnia :cool:
Ciężko mi stwierdzić, mam wszystko czytelnie itd. Jak nie szkoda Ci kasy to spróbuj :)
Ja mam dwie aplikacje w telefonie, ale rzadko w nie zaglądam.

Wg belly mi zostało 141 dni do finału :) My na końcu póki co będziemy :) W poniedziałek idę do lekar:za, może potwierdzi mi kto siedzi w środku :)

Ja używam aplikacji moja ciąża i jestem bardzo zadowolona. Mi pozostało jeszcze 143 dni do przytulenia mojego syneczka :)

A ktora? Bo znalazłam dwie:D z e dziecko i my pregnancy :D to któraś z tych? Czy cudowne Apple ma swoje?? Wkurza mnie czasami to, że nie mogę zainstalować wielu aplikacji dostępnych dla androidów :/

To w przyszłym tygodniu trochę mamy wizytujących:happy:
04.01 - Malutka466
05.01 - ja
06.01 - Wioleta93 ( połówkowe )
Któraś jeszcze!?

Te daty i tak są orientacyjne, nasze Dizidzie sobie same upolują właściwy dzień:-p
Jak już dotrzemy z Moją Niunią to marca to chyba będe spokojniejsza, bo ostatnie czasy życie nas nie oszczędza..

Basia mnie to właśnie też denerwuje :growl:

Ewelina ja mam wizytę 4 stycznia z usg

Tak się zastanawiam czy nie iść jeszcze prywatnie do innego lekarza żeby ocenił. Zawsze to druga opinia. A bym mogła się umówić popołudniu to i by P. ze mną pojechał a tak to mam zawsze z rana.

reklama
Do góry