reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Bry, my dzisiaj późno wstaliśmy. Mąż po nocce to tak jest :) Nie mielismy nic na obiad, więc do Biedry. I tym oto sposobem mamy gulasz i pyzy :)
Mój Maluch też leniwy trochę dzisiaj, pewnie śpi.

Witam :) u nas tez nudne popołudnie ogółem nudna niedziela :p obiadu nie gotowałam bo byliśmy u teściowej bo mieliśmy zaproszenie :) mój mały się rusza ale strasznie boli mnie miejsce intymne szczególnie w nocy przy wstawaniu czy obracaniu się jakaś masakra mam nadzieje ze nic się złego nie dzieje. Mój mały strasznie na dole siedzi czuje go strasznie pytałam się o to lekarza to powiedzial ze to normalne ponieważ pierwszy poród miałam sn:) a tak to nic nowego :)

Basi - gratuluje wytrwałości :) wypoczywaj :)

Madzia - czasem tak jest, moja też ma dni spokoju, zobaczysz jeszcze da Ci popalić :)

U mnie było już ładnie biało ale po południu zaczął deszczyk padać :/ i jednym słowem będzie masakra, plucha, szarość a co za tym idzie w moim przypadku senność.. bleee :]

Ja dzisiaj popołudnie u rodziców. Objadłam się więc pewnie w nocy zgaga pomęczy.

Dzisiaj dzień senny u mnie też . Dodatkowo bolą cały czas mnie pachwiny i uda.

Jutro jadę na glukozę.

Powodzenia Gosiu na glukozie :) daj znać jakie Twoje odczucia były, ja we wtorek ją robię.

Co sądzicie o farbowaniu, obcinaniu włosów w ciąży?

Sylwiaal to już moje czwarte badanie glukozą i poprzednie były w miarę, poza tym ze słodko. Teraz się tylko obawiam jak zareaguje mój żołądek, bo ja na czczo i mam refluks. No i boję się wyniku, bo w ciąży z synem juz miałam nietolerancję glukozy.

Ja jutro farbuje włosy. Ostatnio używam farb bez amoniaku, ale denerwują mnie bo nie kryją dobrze siwych włosów a ja mam ich sporo niestety.

Ja w ciąży, tak samo jak normalnie co 2 miesiące farbuje włosy :). Z tego co wiem to nie ma żadnych przeciwskazan. Na początku ciąży pytałam o to lekarza, to tylko się uśmiechnął i powiedział, że można :)

reklama
Ja nie farbuje włosów. Nie muszę jeszcze na szczęście, a swój brązowy kolor bardzo lubię.

Dzisiaj mam ciche dni z mężem... ehh. Dopadła mnie depresja nicnierobienia na zwolnieniu w ciąży. Mogłam dzisiaj ogarniać szafy, ale powiedział mi, że nie będzie wiercić w niedzielę. Ehh.

Do góry