reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

Ja już po posiadówce w wannie. Musiałam się zrelaksować i poprawić sobie humor, bo miałam chwilowy kryzys. A zaraz chyba coś przekąszę.

reklama
Ja mam prysznic z wysokim brodzikiem. Właśnie wyszłam z łazienki. Ja już po jednej kolacji, zaraz mierze cukier a potem jeszcze coś małego zjem. Trochę zgaga mnie męczy. Nawet nie wiem po czym. Równie dobrze może być po warzywach.

Jutro robię pizze z mąki orkiszowej ciekawe co wyjdzie :)

Ja sobie zapodolam salatke warzywną na noc, ale póki co zgagi nie mam. Oby juz tak pozostalo :p

Pizza z maki orkiszowej, hmm no sama jestem ciekawa :-)

Kasikz nie mogę za bardzo pszennej jeść a w kółko te piersi z kurczaka pieczone, to mi się znudzi.

Chociaż dzisiaj zjadłam takie rzeczy po których powinnam mieć wysoki cukier, ale był nawet niski.

A ja mam takie pytanie: czy planujecie jakieś wakacje z maluchem? My zawsze wyjeżdżaliśmy gdzieś dalej, ale tym razem samolot odpada, myśleliśmy więc o polskim morzu, z Poznania to ok. 3-4 godzin jazdy autem. Myślicie, że we wrześniu można by się wybrać na taki tygodniowy urlop?

Ja z takim maluchem balabym się za granicę , teraz się tyle słyszy co tam się nie wyrabia. Na.pewno jego pierwsza wycieczka samolotem będzie Grecja ale nie wiem.kiedy się zdecyduje . Może jak będzie miał z 2 latka nie wcześniej . A tak to będę jeździc na mazury czy nad morze

reklama
My planowaliśmy w sierpniu Szwecję, ale chyba nic z tego nie wyjdzie. Chyba pojedziemy na Rozewie na kilka dni. Albo jakiś domek nad jeziorem. Plaże w 3 mieście odpadają, bo za tłoczno i żaden to wypoczynek.

Do góry