Cześć mamuśki
Pospałam dziś, M zostawił mi przygotowane śniadanie więc też pojadłam i powinnam się uczyć... więc na tą okoliczność znajdę sobie jakieś zajęcie....
Widzę pobożne życzenia co do porodów

to jest pierwsza rzecz, którą nasze dzieci pokażą nam, że nasze zdanie przestało się w naszym życiu kompletnie liczyć

ale możemy zrobić taką listę -kiedy mamy termin, kiedy byśmy chciały i kiedy dziecko zdecyduje się urodzić -może być ciekawie

Pamiętam, że na kwietniówkach nawet dziewczyny z zaplanowanym cc miały niespodzianki bo no 2 dni wcześniej wody odeszły
Ach Ci mężczyźni i ich choroby... czasem to chyba tylko po to się rozłożą, żeby ich ojojać i politować się nad nimi.
Z pogodą trzeba uważać to fakt, niby słońce a 5 stopni a dziś 0 od rana. Ja na szczęście mam tyle szmat ciążowych, że niektórych jeszcze nie założyłam a w niektóre nie wiem czy jeszcze się zmieszczę a ani razu nie założyłam.
A dlaczego kupujecie "ubrania po ciąży"? bo ja nie mam zamiaru -tzn ze szpitala wyjdę pewnie w getrach ciążowych ale później miesiąc ogarnę dresami i wydaje mi się, że wrócę przynajmniej do części swoich normalnych rzeczy (no może nie do obcisłych kieleck od razu ale po 3 miesiącach to już w moje 34 powinnam się wbić z pomocą masła i żyłki wędkarskiej

).