asia333podlasie
Fanka BB :)
A Ty bedziesz brala od swego lekarza skierowanie zeby wczesniej sie polozyc ze wzgledu na ten cukier?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na 5.05. Ale to będzie cud jak donoszę do 40 tyg.Na kiedy masz termin moze na porodowce sie spotkamy ☺
Zapytam się na wizycie jutro jak to jest w rzeczywistości. Poza tym mam wizyty co tydzień obecnie i od razu w razie czego zabieram że sobą torbę do szpitala...A Ty bedziesz brala od swego lekarza skierowanie zeby wczesniej sie polozyc ze wzgledu na ten cukier?
akurat chodzę na wizyty do przychodni w Łapach. Jak obczaje co i jak w szpitalu to dam znać, poznasz moją opinię w zależności do ktorego trafię. Prawda że jajko można znieść przez 4 tyg.Ale jak gin.uważa że jest wszytko w porządku to nie masz co panikowacA gdzie chodzisz na wizyty? Ja mam na 19 maja to mi miejsce przygotujesz☺ bede miala jakas wiarygodna opinie ☺ z ostatniego usg wyszlo na 9 maja ale ta sie nie sugeruje.
U mnie wizyty jak na razie co 4 tyg teraz mam 22 marca ciekawe czy teraz beda czestrze mam nadzieje ze tak bo co 4 tyg to jajko mozna zniesc czekajac ☺
akurat chodzę na wizyty do przychodni w Łapach. Jak obczaje co i jak w szpitalu to dam znać, poznasz moją opinię w zależności do ktorego trafię. Prawda że jajko można znieść przez 4 tyg.Ale jak gin.uważa że jest wszytko w porządku to nie masz co panikowac![]()
Mój lekarz powiedział, że magnezu w ciąży nie ma się co bac, bo nie można go przedawkowac. Nadmiar po prostu jest oddawany z moczem.Ja nie biorę żadnego magnezu, zastanawia mnie że wy tak się nim zajadacie? Czy ginekolog wam kazał czy na własną rękę bierzecie?
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
A moja gin z kolei powiedziała, że póki wszystko jest ok, to wizyty nadal co 4 tygodnie. Gdyby coś się działo, mam po prostu dzwonić i się umawiać na dodatkową wizytę. Z jednej strony to dobrze, że nic się nie dzieje, a z drugiej czuję się trochę niezaopiekowanaJa też co dwa tygodnie ale z badań mam tylko mocz powtórzyć a krew na jeszcze kolejną wizyte i wtedy jeszcze mam powtórzyć Toxo.