Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Ten argument jest śmieszny :-) - słyszałaś (albo Twoi rodzice) 30 lat temu o pneumo i meningo czy grypie żołądkowej/jelitówce itp? Nie - my mieliśmy zatrucia i dostawało się węgiel ew. nifuroksazyd. Świat się zmienia, rozwija, wirusy też więc nie można porównywać tego co dziś do tego co 30 lat temu! bo czemu nie do tego co 60lat temu.... jakie twarde jest pokolenie wojenne - to co mamy chodzić bez butów i nie dojadać?Lefkowa - nas nikt nie szczepił na pneumo i meningo i żyjemy, ważne żeby obserwować dziecko i na wypadek niepokojących objawów szybciutko do lekarza.
wypowiedziała się mama, która zaszczepiłaTen argument jest śmieszny :-) - słyszałaś (albo Twoi rodzice) 30 lat temu o pneumo i meningo czy grypie żołądkowej/jelitówce itp? Nie - my mieliśmy zatrucia i dostawało się węgiel ew. nifuroksazyd. Świat się zmienia, rozwija, wirusy też więc nie można porównywać tego co dziś do tego co 30 lat temu! bo czemu nie do tego co 60lat temu.... jakie twarde jest pokolenie wojenne - to co mamy chodzić bez butów i nie dojadać?

Z ciekawości zapytałam, gdzie. O ile dobrze pamiętam to wspominalas o papierze. Niestety taka już domena szpitali bo w Warszawie tez go brakujeHejka
Annkow ja chodzę do szkoly rodzenia przy szpitalu, w którym będę rodzić a jestem z Zielonej Góry - korzystamy nieodplatnie.
Marysia787 serdecznie witamydużo stron do nadrobienia a niektóre wpisy naprawdę warte przeczytania
Karlik kubek i talerzyk też muszę zabrać, coś tam mają ale ja wolę mieć swojeszlafrok biorę, gdziekolwiek wyjść - korytarz, sklepik to lepiej się ubrać troszkę. Koszule mam 3 w razie "w", a właśnie na tej liscie zapomnieli napisać o podkładach do tych majtek poporodowych. Dla małej oczywiście wezmę nie tylko pieluszki i chusteczki jak radzą, wezmę wiele innych rzeczy choćby pieluszki tetrowe, smoczek itp.
Waraai najważnijesze, że szyjka sie nie skraca i wyniki wyszły dobre. No wlaśnie najlepiej się nie stresować ale jak to zrobić? może moje skurcze też byly na tle nerwowym. Nie wiem... w poniedziałek się dowiem.
Dla mnie szczepienia to też sprawa bardzo indywidualna i każda z nas może mieć inne zdanie, inne doświadczenia, dlatego żadnego argumentu nie uważam, że jest śmieszny.
Dziewczyny jadę do przedszkola do syna czytać dzieciom bajkę, mam większy stres niż by to była rozmowa kwalifikacyjna [emoji16] 9:05 zaczynam [emoji41] życzę wam zdrowka[emoji7][emoji8][emoji7]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Juz chyba po bajkach?Dziewczyny jadę do przedszkola do syna czytać dzieciom bajkę, mam większy stres niż by to była rozmowa kwalifikacyjna [emoji16] 9:05 zaczynam [emoji41] życzę wam zdrowka[emoji7][emoji8][emoji7]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom