Anka_32
Fanka BB :)
A ktory tydzień?Dziewczyny ja juz jestem po.. Pecherzyk 13 mm ale nic wiecej nie widac.. Martwie sie. Kolejna wizyta za 2 tyg
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ktory tydzień?Dziewczyny ja juz jestem po.. Pecherzyk 13 mm ale nic wiecej nie widac.. Martwie sie. Kolejna wizyta za 2 tyg
Te drugie mniejsze to co to ma byc?Brak mi słów 6 tydz.5dzień lub 7tydzień 4dzień. (Zależy w jakiej płaszczyźnie...) i , litości, p.doktor zobaczyła tam coś drugiego, mniejszego. To nie krwiak ani miesniak... brak mi słów! !!
Ktory tc?Co powiedzial gin?Dziewczyny ja juz jestem po.. Pecherzyk 13 mm ale nic wiecej nie widac.. Martwie sie. Kolejna wizyta za 2 tyg
6 od OM. Powiedzial ze wszystko w porzadku i kazal przyjsc za dwa tyg
Nie martw sie.Jesli jest ladny pecherzyk bedzie dobrze!!!Dziewczyny ja juz jestem po.. Pecherzyk 13 mm ale nic wiecej nie widac.. Martwie sie. Kolejna wizyta za 2 tyg
Ja bylam tydzien temi tez mialam 6tc0d i tez pecherzyk.Zaufaj mu jesli Ci mowi ze wszystko wporzadku6 od OM. Powiedzial ze wszystko w porzadku i kazal przyjsc za dwa tyg
Daj znac poSiedze w poczekalni..Nogi z waty.Sikac mi sie chce chyba z strachu.Same kobity wciazy...
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak masz dlugie cykle to w 6 tygodniu nic nie widacm przerabialam to tez....6 od OM. Powiedzial ze wszystko w porzadku i kazal przyjsc za dwa tyg
A jak dlugie mialyscie cykle?Czy 30 dniowe to dlugie?Jak masz dlugie cykle to w 6 tygodniu nic nie widacm przerabialam to tez....
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom