Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny ja miałam już umówioną wizytę u mojego gina zanim dowiedziałam się, że jetem w ciąży. Wypada to dzisiaj i tak się zastanawiam czy jest sens iść, czy lepiej nie odwołać. Od zapłodnienia będzie dopiero 4tc a od miesiączki licząc 8tc (mam cykle 35-40 dniowe). I nie wiem co robić nie chce się denerowować jak i tak nic pewnie nie będzie widać![]()
Idz laska, idz!!!! Jak nic wrzucisz nam tu wieczorem piekna focieIdź na tę wizytę. Termin ciąży liczy się od pierwszego dnia ostatniej miesiączki, więc jak piszesz, jesteś w 8 tygodniu. Wg. mnie już powinno coś być widać.
No właśnie obawiam się, że nic nie będzie widać, bo od zapłodnienia minęło tylko 4tygodnie... a niby według om będzie 8tc. Bo ja miałam bardzo późno owulację. Boje się, że zacznie mi gadać, że ciąża się nie rozwija, ale ja wiem, że u mnie ciężko będzie cokolwiek stwierdzić przez mój cykl. Ja nawet nie sądze, że będzie widać serce. Ja się zastanawiam czy w ogóle będzie widać zarodek:/Korek, jeśli dobrze zrozumiałam minęły 4 tygodnie od zapłodnienia co odpowiada skonczonemu 6 tyg w OM? Jeśli tak to pewnie zarodek będzie widać, a serduszko może byc ale nie musi ( u mnie 6.1 wg usg było już widać ).
Ja bym posŁa choć i tak pewnie za tydzień będziesz szorować z powrotem. A może już będzie bić i będziesz spokojniejsza?
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko ja byłam w piątek u ginekologa prywatnie bo też mi się tak wydawało i nic na USG nie było widać. Stwierdziłą po wyglądzie macicy, że cos sie zaczyna rozwijać, ale jest jeszcze za wcześnie, żeby cokolwiek stwierdzić,. WIęc nie sądze, że przez 5 dni wszystko się tak rozwinęło, że będzie widać już serce..Idź na tę wizytę. Termin ciąży liczy się od pierwszego dnia ostatniej miesiączki, więc jak piszesz, jesteś w 8 tygodniu. Wg. mnie już powinno coś być widać.
Tylko ja byłam w piątek u ginekologa prywatnie bo też mi się tak wydawało i nic na USG nie było widać. Stwierdziłą po wyglądzie macicy, że cos sie zaczyna rozwijać, ale jest jeszcze za wcześnie, żeby cokolwiek stwierdzić,. WIęc nie sądze, że przez 5 dni wszystko się tak rozwinęło, że będzie widać już serce..