Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Był szczepiony w pierwszej dobie na gruźlicę i WZW i też mi siedzi w głowie że to może być reakcja na szczepionkę. Szczerze mówiąc trochę na to liczę bo wtedy by znaczyło że po kilku dniach przejdzie i płytki się odbudują. Pozostaje nam tylko czekać teraz.MamaAWR- czy młody był już szczepiony? Może przy takich wątpliwościach warto byłoby o trochę przesunąć, jak myślisz? Domyślam się jaki to stres dla Was, przytulam mocno i obiecuję modlitwę.
mamaAWR nie denerwuj się wszystko będzie dobrze. Malutki też potrzebuje czasu żeby nauczyć się życia poza brzuchem.Jelitówka albo oczyszczenie przedporodowe. Pełnia trwa standardowo 3 dni więc trzymam za Was kciuki dziewczyny!
Dzięki wielkie za wsparcie!
Najgorsza jest ta niewiadoma. Mały wygląda i zachowuje się całkiem normalnie. Ładnie ssie i śpi spokojnie. A wyniki złe. Wachlarz przczyn jest szeroki. Może to być zwykła infekcja wirusowa albo poważna choroba immunologiczna.. i nikt nie jest w stanie powiedzieć który przypadek jego dotyczy..
To cięcie to planowane????Ja już po wizycie [emoji1].
Na KTG skurcze dochodzą do 60 (od poniedziałku) . Tętno 150/110 . Szyjka miękka 1-1,5. Rozwarcia brak. Ciśnienie rośnie i jak dojdzie do 140/90 mam gnać na cięcie. Jak rozboli mnie głowa - mam gnać na cięcie. Jak odejdą wody - mam gnać na cięcie. Tsh rośnie i rośnie ... i znowu większa dawka euthyroxu (konia by zabiła).
Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom
Planowane mam 26.05 [emoji4]. A przed tym terminem to wszystko z zaskoczenia.To cięcie to planowane????
Ja wczoraj na wizycie u gina miałam ciśnienie 186/90....ale cała zdyszana bo mnie ledwo z fotela zgonil i już badał ciśnienie. Ale 140/90 często mam.....
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom