Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dacie radę [emoji2] trzymaj się. Grunt że jest taka możliwość że sprawdzi wszystko inny szpital i to szybkim czasie. Wszystko będzie dobrze innej opcji nie ma [emoji4].@waraai - rozbroiłaś mnie tą swoją korespondencją z położnądaj jutro znac jak było i czy coś się ruszy w sprawie porodu. Ja cos czuję że po pieszczotach od razu na porodówkę pojedziesz
My z Dominikiem wciąż jeszcze w szpitalu i zostaniemy tu co najmniej do piątku. Mlodemu spadła bilirubina ale płytki krwi nadal nisko i dzisiaj już zaczynamy poważną diagnostykę. Próbka moczu Małego pojechała do Instytutu Matki i Dziecka na Kasprzaka a mnie dopadło załamanie, że mogłam tam iść rodzić.. ale ja się kierowałam swoją wygodą wybierając szpital bo tutaj są lepsze warunki bytoweza to na Kasprzaka mają całe zaplecze diagnostyczne dla dzieci i noworodków
![]()
A w tamtym szpitalu mogłoby wyjść coś innego nie tak dlatego nie martw się muszą tutaj czy tam małego dobrze zbadać i sobie poradzić...@waraai - rozbroiłaś mnie tą swoją korespondencją z położnądaj jutro znac jak było i czy coś się ruszy w sprawie porodu. Ja cos czuję że po pieszczotach od razu na porodówkę pojedziesz
My z Dominikiem wciąż jeszcze w szpitalu i zostaniemy tu co najmniej do piątku. Mlodemu spadła bilirubina ale płytki krwi nadal nisko i dzisiaj już zaczynamy poważną diagnostykę. Próbka moczu Małego pojechała do Instytutu Matki i Dziecka na Kasprzaka a mnie dopadło załamanie, że mogłam tam iść rodzić.. ale ja się kierowałam swoją wygodą wybierając szpital bo tutaj są lepsze warunki bytoweza to na Kasprzaka mają całe zaplecze diagnostyczne dla dzieci i noworodków
![]()