Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To miałaś dużo szczęścia jednym słowem że akurat w ten dzień Was przyjęli na oddział. Jednak gdzieś Bóg nad nami czuwaW czw zostałam przyjęta na odział na pt miałam zaplanowa cc ale na ktg pisały się skurcze ok 17 zaczęło tetno spadać i skurcze były co 10 minut (wogole ich nie czułam) ok 17 30 poszłam na poródowke, tetno nadal spadało i szybka akcja przyszedł anestezjolog i mnie cieli
Hej[emoji3]to wszystko co mam 0-3miesiaca i myślę że to bardzo dużo, bo ile takie maleństwo potrzebuję, a zobaczysz że będą takie rzeczy co nawet nie zdążysz założyć,a jeszcze przyniesie rodzina( mam nadzieję że rozmiary większe będą), ta szafa też nie jest taka mała, w trzech rzędach jest układane, starczy, a przecież jest pralka i moja mama,z takim zestawem ubrań z dołu nie zobaczę bo na bieżąco będą uzupełniane[emoji16]To miałaś dużo szczęścia jednym słowem że akurat w ten dzień Was przyjęli na oddział. Jednak gdzieś Bóg nad nami czuwa![]()
Karlik Wiem wiem same Julki i Oliwki w kołou nas tak samo dlatego będzie Klaudia. Sąsiadka urodziła przedwczoraj i miałbyc chłopiec a urodziła się dziewczynka. Ja nie wiem, że jeszcze mylą się w tych czasach
![]()
A tak w ogóle dzień dobry. Obudziłam się z bólem gardła i mnie męczy. Przez całą ciąże nawet przeziebiona nie byłam i co na koniec coś się przyplata?jakieś dobre sposoby domowe?
DaWo To są wszystkie Twoje rzeczy dla maluszka? Bo tak porównuję ile ja nam tego to jakaś 1/3 tego co ja mam. I jeszcze się zastanawiam czy wszystkiego mi wystarczyprzypominam że to pierwsze moje dziecko
tak na usprawiedliwienie
![]()