Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzień dobry.Mm nie kupuję żeby mnie nie korciło przy pierwszym kryzysie. Laktator za to i owszem- kupiłam i wiem, że będę korzystać żeby od czasu do czasu dać mleczko butlą.
Gabiś, jak Wy?
To jest nas dwie [emoji2] . Chęci są tylko obawa o możliwości fizyczne też jest. Zobaczymy co wygra [emoji41]Kupujecie jakieś mleko w proszku na wszelki wypadek żeby w domu mieć? Bo ja właśnie myślę że jutro jak będę wracać od ginekologa to jakieś kupię, no i herbatę taką od pierwszego dnia też wezmę żeby młoda miała pojęcie o piciu z butelki.... Kurcze boję się że to karmienie z cyca mi nie pójdzie i planuje ściąganie i w butle bo nie umiem sobie wyobrazić być z dzieckiem przy cycu, a coś czuję że jak tak zaczynam kombinować to już szukam wymówek.....
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
No może pani dr mnie rozrusza, skoro mąż niechętnyDaWo- ja nigdy nie miałam przy żadnym dziecku herbatki. Po prostu jestem zdania że mleko z piersi zastępuje wszystko i nawet w upały moje dziecko z końcówki kwietnia nie dostawało nic do picia z butli tylko pierś i nie było wcale tak, że cały dzień wisiałam - a Wrocław 2009 był upalny już w czerwcu... :-) . Ale jak wprowadzałam kubek w okolicy 6 miesiąca to tylko z wodą. MM kupię jakby był problem z karmieniem - nie wcześniej,żeby nie korciło.
Olo- o nie, może lekarz pogrzebie i porusza - myślę też czy nie umówić sie do lekarza na piątek, żeby coś ruszył...
marta:-) - ja miałam z Tiny Love - mnie zależy żeby miał klasyczne melodie, wyraziste kolory zabawek ( pluszowe). Nie potrzebuję wyświetlacza na sufit itp. ( teraz dostałam z FP ale jeszcze nie zmontowałam - mam kosze a nie łóżeczka teraz i nie zamontuje)
Znów długi spacerek po górkach. Nie chce mi się wierzyć że 38 tc za mną. Cudowne uczucie. Teraz czekamy już tak spokojnie....
Wczoraj musiałam bez czucia poparzyć sobie rękę wrzątkiem. Obudziłam się rano z ogromnymi bąblami na ręce....
Zaparć ciąg dalszy - po kilku dniach forumowej jelitówki od 3 dni się męczę... aż krew się polała-pierwszy raz w życiu. Biedna ja :-(
Jedziemy na tym samym wózku dlatego myślę żeby w piątek podskoczyć-jak będzie miejsce :-) - he he heNo może pani dr mnie rozrusza, skoro mąż niechętny![]()