Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O rany ile włosów [emoji7]! Zazdroszczę bardzo ! I gratulacje dla taty [emoji2]17.05.2017 godz.00.15, 3720g, 60cm długości, wywołanie nic nie dało, poród cc.
![]()
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Jaka czuprynka17.05.2017 godz.00.15, 3720g, 60cm długości, wywołanie nic nie dało, poród cc.
![]()
Ja w 1 ciąży nabyłam się rozstepów ale nie na brzuchu. Bardziej uda i pośladki. Teraz nic i nie smaruje się jakoś namiętnie bo wiem że to i tak nic nie da. Woda woda woda i herbata żurawinowa... to teraz mój sposób na rozstępy. Brzuch mi nie rośnie bo nadal mam 107 cm a strasznie puchnę bo woda mi się zatrzymuje.Martussa82 , Gabis Śliczne te Wasze PrzytulankiAż się nie chce wierzyć, że takie duże dzieciaczki siedzą w naszych brzuchach.
Kurcze a propos mojego brzucha, to jest olbrzymich rozmiarów, termin mam na niedzielę, i mam nadzieję, że Dzieciaczek nie przeciągnie terminu dłużej. Jeszcze jak na złość teraz na samej końcówce wylazły mi rozstępy w dole brzucha. :/ Ale dopóki są poniżej pępka, to jestem w stanie je zaakcepować jakoś z wielkim bólem. A smaruje te france już chyba 20 razy na dobę, żeby tylko się nie rozjechały na cały brzuch.. Jak u Was Dziewczyny? Ominęła Was ta ''przyjemność'' ?
Poza tym brak jakichkolwiek oznak zbliżającego się porodu..
Dzisiaj o 17 KTG i wizyta, więc może czegoś nowego się dowiem .
![]()