Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
@Koniczyna05 3maj się dzielnie!! Dobrze, ze bebzol nie boli, bo to połowa sukcesu!!! Jak Makuszek sie ma?? Buziaki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Olo - zapomniałam się odnieść do zdjęcia z maratonu. Po pierwsze wielki szacun bo ja jestem sportowa - owszzem ale biegam w większości jak mnie gonią. Nie lubię. być może dlatego że odkąd mieszkam w górach jest po prostu ciężko - serce trzeba mieć jak koń. A Ty na mecie wyglądasz jakbyś wpadła tam na casting jakiś. Nic nie widać po Tobie zmęczenia!!
I serdeczne imieninowe również :-)
waraai- moja córka karmiona piersią nie tolerowała mojego własnego chleba- bezczelna ! ale w nim dużo płatków owsianych i siemienia lnianego... znam takie które jedzą wszystkie i inne które uważają je za wyrodne matki - he he
martussa - ja też chcę na spacerki bez brzucha już!! o wózek się oprzeć, a nie pisałas jak Hania z siostrą ? duża lalka z żywym serduszkiem wzbudza zainteresowanie?
marta-) jesteście w stanie dojść do/ze szkoły na nogach? Ja bym lody zaczęła od owocowych, bezmlecznych. A masz może thermomix (albo inny mocny blender)? Mrożony jogurt+banan - ulubione lody mojej córki. Albo nie mrożony jogurt+ inne owoce i do foremek (ja mam z patyczkami).. za 2 godziny będą gotowe :-)
GBS - może te historie z GBS sie zdarzają.....dlatego moja poprzednia gin w poprzedniej ciąży leczyła mnie na paciorkowca przed porodem, a po 2 tyg. dostałam do żyły już na porodówce....
Karliku a w których górach mieszkasz, jeśli to nie tajemnica ?![]()
Karlik, weź się! [emoji7]Prawie Tatry ale terytorialnie wciąż Gorce. A Ty?
Z okien szpitala mam taki widok ( jak byłam tam w kwietniu).
No to może być za chwilę/dziś, albo jak ze mną. [emoji12]Yyyy jeśli czop śluzowy może być bez krwi, to wygląda na to, że się odkorkowałam właśnie.