Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też się właśnie zastanawiałam...A Lefkowa - urodziłaś już?? Chyba miałaś w środę już czy czwartek być na porodówce!!
Dziewczyny pilnujcie żeby się nie klapiły uszy i żeby przekręcać glowe, mój Franek głowę to ma jak od cyrkla ale jedno ucho trochę odstaję więc jestem przeczulona na tym punkcie.Olo, trzymam kciuki. Teraz już rozumiesz dlaczego tak mnie te ktg stresowały za każdym razem?
Karlik- właśnie nic nie było, żadnego śluzu, no czyściutko do samego końca, a przysięgam że zwracałam bardzo bardzo uwagęJak już na IP zdjęłam majtki to minimalnie wkładka była podbarwiona na różowo, no ale to już było 7 cm rozwarcia i niecałe 10 minut do pojawienia się mojej królewny na świecie.
My dziś pierwszy spacerek- a właściwie to Wiki na tarasie wietrzy się w wózku, a ja się relaksuję z Wami przed komputerem. Nie chce mi się nigdzie iść, może jutro wezmę małą do kościoła to będzie miała spacer chodzony.
Martussa, pierwszy kryzys powiadasz? U mnie na razie pierwszy nawał, w nocy myślałam że mi cycki wybuchną! No i niestety do tej pory pamiętam zastój jaki mi się zrobił przy pierwszym dziecku i aż mi ciary przechodzą na samą myśl, że mogłoby się powtórzyć więc chucham i dmucham.
Wiktoria w wózku śpi na dworze bez czapki- myślicie, że jest konieczna? Temperatura wyższa niż w domu więc wdaje mi się, że nie...
Olo, czekamy na relację LIVE![]()