Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Milka podzielam Twój los... Skurcze są, ale się wyciszają i ciagle ktoś pyta, czy już przypadkiem nie rodzęByłam też dziś na KTG - zapis prawidłowy i pojawiły się dwa skurcze na 40 i w sumie tyle... Chyba trzeba dokupić jeszcze wiaderko cierpliwości i czekać dalej
@martussa fajny patent na przewijak, nie wpadłabym na to, a też myślałam bardziej o tych podkładach higienicznych, żeby je sobie przecinać
Marta to identycznie miałam przedwczoraj ktg i było kilka skurczy na 40. Teraz też cały czas czuje ale nie są mocne ani regularne i podobne przy miesiaczce. Jak tak wolno będzie się to rozkręcac to nie wiem ile mój poród będzie trwał... Co lekarz Ci powiedział o tych skurcz ach na 40?bo moja położna powiedziała ze widziała że mam skurcz i caly czas ze mną rozmawiała a jak nie przerwałam rozmowy na oddech podczas skurczu to mało mnie jeszcze boli i one jeszcze nic nie znaczą...
Jak teraz pojawiła się u Ciebie ta krew to może się ruszy i przetrzesz mi szlaki skoro przebiega to u nas tak podobnie