Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam taki gąbczasty materacyk, a na nim powłoczkę, ale taką już trochę zużytą, stąd pytanieOlo- ja chyba nigdy prześcieradła nie miałam! W okolicy twarzy leżała pieluszka a pod spodem jakis cienki kocyk chyba...juz nie pamietam.
Park, plac zabaw, leniwe w torbie i duzo wody.no i gazetka plus kindel. Posiedzę tu do wieczora chyba![]()
Olo- miałam to samo z czytaniem ale w szpitalu sąsiadka mnie namówiła na ściągnięcie kilku książek na kindla i powiem Ci ze jeden dzien- jedna ksiazka wtedyw domu juz nie mam tyle weny
A leniwe robiłam drugi raz w życiu. Pierwszy tydzien temu jak mnie zmotywowalyscie.
Waraai- a juz myslalam ze rodzisz..![]()
Ja się suplementowałam witaminą D i syn był zażółcony ale bez naświetlania, więc może coś w tym jest.A w ogóle odnośnie vit D chciałam Wam jeszcze powiedzieć, że czytałam kiedyś gdzieś, że dzieci matek które suplementują się w ciąży wit C i D nie mają żółtaczki po urodzeniu. Nie do końca chciało mi się w to wierzyć, ale rzeczywiście Wiki nie była ani nie jest ani trochę żółta, podczas gdy wszyscy moi chłopcy jednak byli /9nie jakoś wybitnie, bez potrzeby naświetlania, ale jednak widocznie). Powiedzcie jak to u Was będzie po porodzie, ciekawi mnie ile w tym prawdy.
U mnie ten problem nie istnieje. Zero dyskomfortuA w ogóle - dziewczyny rodzące SN.
Jak tam u Was z hemoroidami po porodzie?
Się martwię po tych akcjach u proktologa i chirurga z zakrzepicą, że coś jednak przy parciu urodzi się ponad dziewczę i łożysko.
I diabli wiedzą, co stosować.
Wózek wyścielałam kocykiem a na to daję jeszcze pieluszkę tetrową pod głowę. A to dlatego że się Małemu lubi ulać a mnie się nie chce prać materaca z wózkaA ja mam pytanie z kolei wyprawkowe jeszcze. Bo ten wózek sobie obejrzałam i się zastanawiam, czy na materacyk coś się jeszcze kładzie? Poza prześcieradłem rzecz jasna. Jakąś pieluchę, coś? Dawno za
Pani Madralinska[emoji13][emoji12][emoji14] tak właśnie myślałam dzisiaj że twoje maleństwo ma już 2 tygodnie...Hejooo.. Upał, Ala dziś skończyła 2 tygodnie, pospała na polku w wózku, teraz odpoczywa od gorąca w sypialni
Dostałyśmy dziś prezent:
![]()
Będzie na spacery i na kije i w ogóle, Małż sceptyk krzyczy, że źle i niedobrze, bo jej tam gorąco
A jeszcze jeden patent mam na dziś:
Matki przewijające - na przewijak zakupiłam to:
![]()
POdkład medyczny! jak u gina na fotelu - i kładę pod doopkę córki mej, która namiętnie siusia jak tylko poczuje wolną pupę
Idę cosik porobić dopóki dziecię śpi!!!
Czemu tu nikt nie rodzi!!!??? Eno!!![]()