Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak to prawda jak ten czas biegnie. Mam ciągle te same problemy ale pewnie dlatego ze to nasze pierwsze dziecko i dojrzale macierzyństwo. A gdzie mieliście tego wodniaczka? Wchłonął się?helenka05 nawilżacz to dobry pomysł. Nawet jeżeli teraz się nie przyda to w sezonie grzewczym będzie jak znalazł, a powoli idzie do chłodnych dni. Już praktycznie połowa wakacji za nami.[/QUOT

Jak jest zatkany to i lezka i sol fizjologiczna stoi w tym oczkuHelenka05 a jak zobaczyc czy nie jest zatkany ten kanalik? Troche sie przespal rano a ja razem z nim ale jak wstalismy to oczko znowu cale sklejone w ropie[emoji27]. Zadzwonilam do meza zeby normalnie z pracy wrocil to pojedziemy do lekarza, goraczki cale szczescie nie ma. Kurcze zawsze zwracalam uwage na pielegnacje oczek a tu taki psikus, mam nadzieje ze to nic powaznego. W tym wszystkim tak sie do mnie usmiechnal od ucha do ucha ze az mi soe goraco na sercu zrobilo[emoji7]
Jahjahbob dobrze bedzie dacie rade na szczepieniach bede trzymac kciuki za malenka[emoji4]. Ja tez mam takie dni gdzie mimo karmienie te persi malo co nie eksploduja[emoji50] a jak dostawiam malego to za chwile z obydwu pod cisnieniem leci.
U mnie tez dzis paskudna[emoji53]
PNapisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom