Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak to prawda jak ten czas biegnie. Mam ciągle te same problemy ale pewnie dlatego ze to nasze pierwsze dziecko i dojrzale macierzyństwo. A gdzie mieliście tego wodniaczka? Wchłonął się?helenka05 nawilżacz to dobry pomysł. Nawet jeżeli teraz się nie przyda to w sezonie grzewczym będzie jak znalazł, a powoli idzie do chłodnych dni. Już praktycznie połowa wakacji za nami.[/QUOT

Jak jest zatkany to i lezka i sol fizjologiczna stoi w tym oczkuHelenka05 a jak zobaczyc czy nie jest zatkany ten kanalik? Troche sie przespal rano a ja razem z nim ale jak wstalismy to oczko znowu cale sklejone w ropie[emoji27]. Zadzwonilam do meza zeby normalnie z pracy wrocil to pojedziemy do lekarza, goraczki cale szczescie nie ma. Kurcze zawsze zwracalam uwage na pielegnacje oczek a tu taki psikus, mam nadzieje ze to nic powaznego. W tym wszystkim tak sie do mnie usmiechnal od ucha do ucha ze az mi soe goraco na sercu zrobilo[emoji7]
Jahjahbob dobrze bedzie dacie rade na szczepieniach bede trzymac kciuki za malenka[emoji4]. Ja tez mam takie dni gdzie mimo karmienie te persi malo co nie eksploduja[emoji50] a jak dostawiam malego to za chwile z obydwu pod cisnieniem leci.
U mnie tez dzis paskudna[emoji53]
PNapisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom