Czesc dziweczyny po dlugiej nieobecnosci, ciezko Was nadrobic.Mialam mala awarie telefonu...
Witam nowe mamusie[emoji5], ciesze sie ze jest nas coraz wiecej.
U nas wszystko dobrze, bylismy pare dni u rodzicow i tesciow, troszke odpoczelam. Moj M mial urlop wiec troche czasu spedzil z nami[emoji5]. U malego z brzuszkiem jest jak bylo, czekamy na krople sab simpex i zobaczymy czy faktycznie sa takie dobre... Oby[emoji57] jak tam u dzieciaczkow z bolacym brzuszkiem, polrawilo sie cos?
Pytanie do karmiacych piersia, co ile Wasze maluchy robia teraz kupki? Bo moj Milek zaczal robic co 3 do 5 dni, niby to normale ale przy tym tak smierdzaco pryta ze przydalyby sie maski gazowe[emoji51] i zastanawiam sie czy tak powinno byc.
Helenka 05 ja tez mialam dylemat co do ubierania malego, teraz staram sie go ubrac adekwatnie do pogody. W te upaly ubieramy rampersa i cienkie skarpetki na spacerek, czapki nie ubieram gdzies przeczytalam ze czapke powinno sie ubierac wtedy kiedy i my zakladamy no i oczywiscie w ochronie przed sloncem, wiatrem i zimnem. A w godnoli nie wieje i sloneczko tez nie swieci, wiec jak jest cieplo to po co mam mu glowe przegrzewac. Obowiazko czapeczka jedynie po kapieli.
Madziolek gdzie kupowalas opaske dla malego? ja szukam i wszedzie tylko dla dziewczynek... A chcialam kupic ze wzgledu na lekko odstajace uszy bo moj synek uwielbia sie za nie lapac...
Dziewczyny wytrwalosci w te upaly[emoji27] my z ledwoscia te ostatnie przetrwalismy...
Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom