@kasia0121 ja też jeszcze nie wiem jak to zrobię. Będą nerwy, płacz i ogromny strach przed narkozą 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas nie ma znieczulenia pod narkoza, robią to ze znieczuleniem miejscowym. Ja bym popytała gdzie indziej, czy wymagana jest narkoza. U tak małego dziecka lepiej się zastanowić czy to konieczne. Chyba, że dodatkowo płatne te znieczulenie [emoji48]Dziękuję dziewczyny za wsparcie.
@kasia0121 Od urodzenia każdy lekarz czy położna która badała małego zwracała mi uwagę na krótkie wedzidelko. Ale Alanek nie miał problemu z ciągnięciem piersi więc dawali mu czas, że może sobie je rozciągnie. Niestety nie udało się. Do tego mało przybiera na wadze( skończył 14 tygodni i waży 5100) bo szybko się męczy i przerywa jedzenie, często się krztusi i nie wyciąga języka poza usta. I tak jak pisała avita w przyszłości może mieć problem z prawidłowym mówieniem. Zabieg robimy w prywatnej klinice chirurgii plastycznej bo w szpitalu na NFZ terminy są dopiero za rok. Przychodzimy na czczo ( trzy godziny bez jedzenia i picia) usypiają go na 2min przecinają laserem i do domku.

Pytałam czy to konieczne i powiedział że tak. Po to żeby nie zrobić mu krzywdy laserem. Fakt nie jest to tanie. Za 5 minutowy zabieg 400zł.U nas nie ma znieczulenia pod narkoza, robią to ze znieczuleniem miejscowym. Ja bym popytała gdzie indziej, czy wymagana jest narkoza. U tak małego dziecka lepiej się zastanowić czy to konieczne. Chyba, że dodatkowo płatne te znieczulenie [emoji48]
![]()