weronika90
Zaciekawiona BB
Dziewczyny, na kiedy zapisujecie się do lekarza? Ja zrobiłam testy i betę w środę. Wychodzi 5-6 tydzień. Chciałabym iść do gina jak już coś będzie widać i nie chodzić co tydzień. Zastanawiam się na kiedy się umówić.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, na kiedy zapisujecie się do lekarza? Ja zrobiłam testy i betę w środę. Wychodzi 5-6 tydzień. Chciałabym iść do gina jak już coś będzie widać i nie chodzić co tydzień. Zastanawiam się na kiedy się umówić.
A tydzień ciąży wyliczacie same czy z tych aplikacji itp?
Ja zapisana na poniedziałek 12.09 - 15:30. 5tydzień i 6dni ciąży. Mówi się , że w 6 tyg zaczyna bić serduszko, więc mam nadzieje je usłyszeć, dostać L4 i w spokoju przeżyć 9 miesięcy ciążyDziewczyny, na kiedy zapisujecie się do lekarza? Ja zrobiłam testy i betę w środę. Wychodzi 5-6 tydzień. Chciałabym iść do gina jak już coś będzie widać i nie chodzić co tydzień. Zastanawiam się na kiedy się umówić.
Ja generalnie ze stron z kalkulatorami ciąży. W poprzedniej ciąży miałam suwaczek z "haczewski" . Jeśli masz uregulowane miesiączki to generalnie mało co się różni wiek ciąży wyliczony ze strony a później na badaniach np genetycznych . U mnie różnica była 1 dnia Np teraz wygląda to u mnie takA tydzień ciąży wyliczacie same czy z tych aplikacji itp?