Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Część dziewczynki. Ja po wizycie u mojej gin. Na USG genetyczne i Pappa które miałam mieć dziś nawet nie poszłam. Właśnie witam się z pokojem szpitalnym. Na dzisiejszej wizycie u gin okazało się że serduszko nie bije a zarodek zatrzymał się na 8 tyg i 3 dni. Czekam na decyzję w jaki sposób zakończyć to wszystko. Czy tabletki czy łyżeczkowanie.
Szkoda że nie będę razem z wami dzielić się informacją o ciąży, porodem itd. Trudno . Tak musiało być. Obym była ostatnią ze złymi wiadomościami.
Buziaki
Mi lekarz wyznaczył na 7.05 i to też będzie nasza pierwsza rocznicaJagi zdrowka
Do lekarza bym nie szla, ale to raczej by nie zarazic innych, bo ten niewiadomo, kogo w poczekalni zastaniesz. W sumie styczniowka wszystko Ci napisala, a zawsze w razie watpliwosci masz telefon do swojego lekarza-internisty?
Wroce jeszcze na moment do tematu ubran. Pisalyscie np o sklepie happy mum, u mnie jest dostepny stacjonarnie, wiec zaczelam od obejrzenia oferty w necie. Jak z nas zdzierajadrogo moim zdaniem
Przyhkladowo leginsy za ponad stowe, a tunika, ktora w sumie d nie urywa za ponad 250
I ciezka rozkmine mam... piszecie tu, ze Wasze malenstwa fikaja na usg. Ja do tej pory mialam usg 3 razy, kiedy juz czlowieczek byl widoczny i za kazdym razem lezy plackiem , czy to w godzinach porannych, czy wieczornych. Martwi mnie to troche
Ja bym sobie zyczyla date 07.05, nasza pierwsza rocznica slubu bedzie, byloby milo, ale chyba nierealne , ja raczej pozna majowka bedeale nie ma co narzekac
![]()
Bedzie dobrze :*:* czekamy na wieści jak maluszek rosnieNomi tak strasznie mi przykro:-( trzymaj się kochana.
Ja sie tego właśnie obawiam na dzisiejszej wizycie, ale tfu musi być dobrze.
Dzieczyny dzięki za pomoc, Dadzi powiem tak jak napisałaś.
Strasznie mi przykro ;(Część dziewczynki. Ja po wizycie u mojej gin. Na USG genetyczne i Pappa które miałam mieć dziś nawet nie poszłam. Właśnie witam się z pokojem szpitalnym. Na dzisiejszej wizycie u gin okazało się że serduszko nie bije a zarodek zatrzymał się na 8 tyg i 3 dni. Czekam na decyzję w jaki sposób zakończyć to wszystko. Czy tabletki czy łyżeczkowanie.
Szkoda że nie będę razem z wami dzielić się informacją o ciąży, porodem itd. Trudno . Tak musiało być. Obym była ostatnią ze złymi wiadomościami.
Buziaki
Jestem szokuCzęść dziewczynki. Ja po wizycie u mojej gin. Na USG genetyczne i Pappa które miałam mieć dziś nawet nie poszłam. Właśnie witam się z pokojem szpitalnym. Na dzisiejszej wizycie u gin okazało się że serduszko nie bije a zarodek zatrzymał się na 8 tyg i 3 dni. Czekam na decyzję w jaki sposób zakończyć to wszystko. Czy tabletki czy łyżeczkowanie.
Buziaki
Część dziewczynki. Ja po wizycie u mojej gin. Na USG genetyczne i Pappa które miałam mieć dziś nawet nie poszłam. Właśnie witam się z pokojem szpitalnym. Na dzisiejszej wizycie u gin okazało się że serduszko nie bije a zarodek zatrzymał się na 8 tyg i 3 dni. Czekam na decyzję w jaki sposób zakończyć to wszystko. Czy tabletki czy łyżeczkowanie.
Buziaki
Tak to był mój pierwszy razHehe dobreja chce zaczac najwczesniej jak tylko sie da.. Najgorsze jest to ze przed ciaza umialam obserwować swij cykl, wiedzialam kiedy plodne itp a teraz po poronieniu to ja juz nie wiem czy sie odnajde:/ ty raz poronilas?