Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Sandy to zależy od sprzętu usg. Ja też myślałam, że moje sobie leży, ale one takie spokojne to ruszyło rączkami to nóżkami. Jakiś mega wariacji nie wyczynia[emoji12] To co robiło to pani dr mi tlumaczyła, bo ja zbyt wiele z monitora zaobserwować nie mogłam. A zaczynają fikołki ok. 9 tygodnia dopiero.Jagi zdrowka
Do lekarza bym nie szla, ale to raczej by nie zarazic innych, bo ten niewiadomo, kogo w poczekalni zastaniesz. W sumie styczniowka wszystko Ci napisala, a zawsze w razie watpliwosci masz telefon do swojego lekarza-internisty?
Wroce jeszcze na moment do tematu ubran. Pisalyscie np o sklepie happy mum, u mnie jest dostepny stacjonarnie, wiec zaczelam od obejrzenia oferty w necie. Jak z nas zdzierajadrogo moim zdaniem
Przyhkladowo leginsy za ponad stowe, a tunika, ktora w sumie d nie urywa za ponad 250![]()
I ciezka rozkmine mam... piszecie tu, ze Wasze malenstwa fikaja na usg. Ja do tej pory mialam usg 3 razy, kiedy juz czlowieczek byl widoczny i za kazdym razem lezy plackiem , czy to w godzinach porannych, czy wieczornych. Martwi mnie to troche
Ja bym sobie zyczyla date 07.05, nasza pierwsza rocznica slubu bedzie, byloby milo, ale chyba nierealne , ja raczej pozna majowka bedeale nie ma co narzekac
![]()
Moja droga- tatuś ma 192 cm wzrostu, więc i dzidzia chyba do mikruśnych należeć nie będzie[emoji6]
Hehe dobreMy póki co nie po pierwsze jak już to chce czekać do maja a po drugie mąż na dzień dzisiejszy już nie chce więc mu powiedziałam że jeżeli jest pewny to ma iść na zabieg wazektomii bo ja sobie nie wierzę![]()
Wiesz urodzić może się mała a potem wystrzeli.Hejmoje maleństwo ma 7cm w 12t1d. Jutro prenatalne to coś więcej będę wiedziała.. już zaczynam się stresować.
Córka też była duża więc może tak mam![]()
Wiesz urodzić może się mała a potem wystrzeli.
Ze mną rodziła dziewczyna nie duża mi może do ramienia sięgała ja mam 170, dziewczynka 3 kg nie miała moja przy niej 3340 to była pulpetZaczęła moją przeganiać jako miała ok 7 miesięcy, dzis moja ma 7 lat i 131 cm i podobno jest wysoka... Iga jest 8 godzin młodsza od mojej i dziś ma 152 cm... Nie wiem czy jest niższa od mamy o 10 cm tylko ojciec wysoki był sporo wyższy od mojego męża a ma 188 cm
asia669 na 3 roznych aparatach mialam i na kazdym cisza i spokoj
beatajak13 powodzenia
a z mysla o zdrowiu malebstwa postaraj sie nie stresowacchoc wieeeem latwo sie mowi, za 2 tygodnie bede Wam zrzedzic :/