• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Majowe mamy 2017

Hej witam się !!!

Dziewczyny gratuluję wdanych wizyt!!! Jakie duże juz ja ostatnio miałam 4,7 cm ale to był 10 t 5 d a odpowiadało 11t 2d pewnie tez już tak urosło ale ja nie chce terminu na kwiecień buuuu tak mi się ten maj spodobał:) Domiśka się nie spieszyła nawet 6 dni po terminie:P Taka ładna data 05.05:)

Blondi uuuu masakra oby nie rwa;/
Korek szkoda ale dasz radę my będziemy mentalnie:)
Jagi jak tam przeszło??

reklama
Dziewczyny u nas jelitowka w domu cala noc.Najpier ja o 3 nocy maz a nad ranem moja mama ktora przyjechala na pare dni.
Oni ok bo wzieli nifuroksazyd a
ja nie mogę podobno.
Czy jelitowka jest grozna dla dziecka?Mam isc do lekarza?Tylko po to by mi kazal duzo.pic i smecta a ja tam sie wystoje 2h i chyba zemdleje bo mi sie w glowie kreci.
Dajcie znac co mam poczac:(?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Przede wszystkim dieta lekko strawna i bakterie dwa razy dziennie zamiast wody lepiej pić zimną gorzką herbatę i zero ciepłego i słodkiego.

Jagi zdrowka :)
Do lekarza bym nie szla, ale to raczej by nie zarazic innych, bo ten niewiadomo, kogo w poczekalni zastaniesz. W sumie styczniowka wszystko Ci napisala, a zawsze w razie watpliwosci masz telefon do swojego lekarza-internisty?

Wroce jeszcze na moment do tematu ubran. Pisalyscie np o sklepie happy mum, u mnie jest dostepny stacjonarnie, wiec zaczelam od obejrzenia oferty w necie. Jak z nas zdzieraja:szok: drogo moim zdaniem:szok:
Przyhkladowo leginsy za ponad stowe, a tunika, ktora w sumie d nie urywa za ponad 250:realmad:

I ciezka rozkmine mam... piszecie tu, ze Wasze malenstwa fikaja na usg. Ja do tej pory mialam usg 3 razy, kiedy juz czlowieczek byl widoczny i za kazdym razem lezy plackiem , czy to w godzinach porannych, czy wieczornych. Martwi mnie to troche:oo:
Ja bym sobie zyczyla date 07.05, nasza pierwsza rocznica slubu bedzie, byloby milo, ale chyba nierealne , ja raczej pozna majowka bede :) ale nie ma co narzekac :)

Hej. Witam nowe mamy.

Byłam dzisiaj na wizycie. Mam zrobić dodatkowe badania na tarczyce, kazał mi poczytać o diecie cukrzycowej i zastosować ją, ale się nie mam co narazie martwić. Było tylko badanie, usg za trzy tygodnie. W badaniu wszystko prawidłowo.

Któraś pytała o psa. Moimi zajmuje się P bo to są duże psy i zywe. Lubią się bawić i skaczą, a ważą tyle co ja albo nawet więcej więc wychodzę do nich tylko jak P jest bo czują jego rygor. Mamy jeszcze cztero miesięczna sukę golden no i z nią jest problem. Ona jest wpuszczana do domu i wogole przestała mnie słuchać. Wchodzi na kanapę i warczy na mnie jak ją zganiam. Czuje, że nie mam siły się z nią uzerac i próbuje co może. No ale P ją ostatnio przeszkolił, stała cały dzień na łańcuchu co rzadko sie zdarza u naszych psów i spokorniała

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom
No popatrz, a na tego mojego nawet łańcuch nie działa, bo i tego próbowałam. To zerwał go na pół [emoji36] jest silny i strasznie uparty. To ja współczuję Tobie, że Masz takich trzech. Teraz zawsze muszę wychodzić z czymś w ręku w razie obrony. Chore to.jest!

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Jagi zdrowka :)
Do lekarza bym nie szla, ale to raczej by nie zarazic innych, bo ten niewiadomo, kogo w poczekalni zastaniesz. W sumie styczniowka wszystko Ci napisala, a zawsze w razie watpliwosci masz telefon do swojego lekarza-internisty?

Wroce jeszcze na moment do tematu ubran. Pisalyscie np o sklepie happy mum, u mnie jest dostepny stacjonarnie, wiec zaczelam od obejrzenia oferty w necie. Jak z nas zdzieraja:szok: drogo moim zdaniem:szok:
Przyhkladowo leginsy za ponad stowe, a tunika, ktora w sumie d nie urywa za ponad 250:realmad:

I ciezka rozkmine mam... piszecie tu, ze Wasze malenstwa fikaja na usg. Ja do tej pory mialam usg 3 razy, kiedy juz czlowieczek byl widoczny i za kazdym razem lezy plackiem , czy to w godzinach porannych, czy wieczornych. Martwi mnie to troche:oo:
Ja bym sobie zyczyla date 07.05, nasza pierwsza rocznica slubu bedzie, byloby milo, ale chyba nierealne , ja raczej pozna majowka bede :) ale nie ma co narzekac :)
Moje tez na 3 usg spalo, to nic dziwnego. Raz lekarz obudzil malego potrzasajac sonda usg, wtedy dzidzia sie obudzila i machnela raczkami. Gin smial sie ze ma twardy sen, pewnie po tacie[emoji3] ja sie martwilam ze taki malo ruchliwy a tydzien pozniej na prenatalnych fikal koziolki [emoji16]

Hej witam się !!!

Dziewczyny gratuluję wdanych wizyt!!! Jakie duże juz ja ostatnio miałam 4,7 cm ale to był 10 t 5 d a odpowiadało 11t 2d pewnie tez już tak urosło ale ja nie chce terminu na kwiecień buuuu tak mi się ten maj spodobał:) Domiśka się nie spieszyła nawet 6 dni po terminie:P Taka ładna data 05.05:)

Blondi uuuu masakra oby nie rwa;/
Korek szkoda ale dasz radę my będziemy mentalnie:)
Jagi jak tam przeszło??
Moje w 10.1 miało 3,6 [emoji50] co odpowiadalo twoim 10.4 bierzesz jakies witaminy? Podobno wtedy dzieci rosna szybciej

reklama
Ja również sie zgadzam. 4 miesiące to dopiero szczeniak, raczej jeszcze nie zna agresji. Goldeny to bardzo madre psy ktore lubia wspolpracowac z czlowiekiem, raczej metody negatywne tylko pogorsza sprawe, poczytajcie o metodach pozytywnych pracy z psem, troche przysmakow w reke i dzialajcie. A będziecie mieli cudownego psa.
Ja juz widzialam jakie skutki maja metody tresowania psa i pokazywania kto jest Panem, takie psy wykonuja polecenia ze strachu i nietrudno o tragedie, psy wychowywane medodami pozytywnymi sa szczesliwe i chetnie pracuja z chlowiekiem...

Owszem, kupując psa byłam nastawiona na pozytywne wychowywanie. On był na szkoleniach, które ukończył a my z nim. Tylko on wśród obcych jest potulny jak baranek. W domu natomiast wychodzi z niego agresja. Na spracerach w ogóle nie slucha. A smakołyki owszem działają na niego, ale ile można na smakołykach. Ja teraz nie mam formy, żeby się z nim użerać. Miałam niejednego psa w swoim domu, ale żaden nie był taki okropny.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry