Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super gratuluje i trzymam kciuki za wynik pappy.Cześć , jestem po prenatalnych . 12t5d data porodu 6 maj. Przezierność karkowa prawidłowa , wszystko na swoim miejscu i ładnie widoczne
. Za kilka dni będą wyniki pappa, gdyby było coś nie tak to mają dzwonić w przeciągu 2 dni. Dzidzia fikała cały czas bardzo aktywna
. Nie chciała mi powiedzieć płci , bo mówią dopiero na 7sg w 20tyg. Mam czekać do grudnia. Ja sama po zdj twierdzę , że to dziewczynka . Wrzuciłam zdj do odpowiedniego folderu
![]()
Cześć , jestem po prenatalnych . 12t5d data porodu 6 maj. Przezierność karkowa prawidłowa , wszystko na swoim miejscu i ładnie widoczne
. Za kilka dni będą wyniki pappa, gdyby było coś nie tak to mają dzwonić w przeciągu 2 dni. Dzidzia
fikała cały czas bardzo aktywna. Nie chciała mi powiedzieć płci , bo mówią dopiero na 7sg w 20tyg. Mam czekać do grudnia. Ja sama po zdj twierdzę , że to dziewczynka . Wrzuciłam zdj do odpowiedniego folderu
![]()
super!!! ja też mam termin na 6 majaCześć , jestem po prenatalnych . 12t5d data porodu 6 maj. Przezierność karkowa prawidłowa , wszystko na swoim miejscu i ładnie widoczne
. Za kilka dni będą wyniki pappa, gdyby było coś nie tak to mają dzwonić w przeciągu 2 dni. Dzidzia fikała cały czas bardzo aktywna
. Nie chciała mi powiedzieć płci , bo mówią dopiero na usg w 20tyg. Mam czekać do grudnia. Ja sama po zdj twierdzę , że to dziewczynka . Wrzuciłam zdj do odpowiedniego folderu
![]()
Za mna chodza kopytka od początku ciazy, ale nigdy mi nie wychodza jak u mamy [emoji52] zawsze przesadze z maka i sa gumowe...Dzadzi jakaś dziwna ocena mi wskoczyła chyba coś nacisnęłam niechcący![]()
Z chęcią zjadłabym kopytka ale nie mam weny na ich robienie
P.s nie ogarniam tego telefonu... mąż zbił mi mój i w zastępstwie mam to coś.. jakaś masakra. Co chwilę mi coś przeskakuje
Ja dawno temu robilam krem z dyni, gotowalam wloszczyzne, ziemniaki i dynie, dodawalam przyprawy i na koncu blendowalam to wszystko. Mozna tez troche dodac ostrej papryki wtedy jest pikantniejsza...Mniam, przepysznie brzmi. U mnie dziś mąż pichci, bo wraca szybciej z pracy. Będzie robił naleśniki z białym serem na słodko. Chodzi za mną krem z dyni. Na któraś jakiś sprawdzony dobry przepis?