Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też póki co nie choruje.To juz chyba wiem czemu ja ciagle zdrowa jestem [emoji39] u mnie codziennie otwierane sa okna a ogrzewania ani razu nie wlaczylam, nie lubie duchoty, wole sie ubrac w dres i kapcie i miec czym oddychać. Mam 19 stopni w domu i mi dobrze, mąż marudzi ze zimno ale mu każe ubrac dres i po problemie.
Jak ktoś potrzebuje nawilżenia domu to moge oddać troche wilgoci, co roku mamy problem z wilgocia i plesnia na zewnętrznych ścianach [emoji52] i mimo ze wietrze codziennie nic to nie daje, budynek jest zle ocieplony [emoji52]
![]()
Matko, ósemki są straszne. Co prawda dwie usunęłam zanim w ogóle zdążyły wyrosnąć, ale dwie dolne dały mi popalić. Na szczęście została 1, która wyszła w całości i mam święty spokójJa też póki co nie choruje.
Na początku ciąży, tydzień po pozytywnym teście zaczęła mi wychodzić ósemka! Ile ja się nacierpiałam...wstrzymując się przed braniem przeciwbólowych, smarowałam bobodentem - nic nie pomagało, płukanki z szałwii - polecam, podobno też można płukać chore gardło! Przeszło po 1,5 tygodnia. Zaraz potem przeziębienie ze 2 tygodnie.
Teraz tfu tfu nic nie bierze mimo, że taka aura za oknem. Jem dużo ryb, warzyw i owoców, co jakiś czas czosnek, cebula do potraw i jest ok. Chłopcy grypą jelitowa mnie nie poczestowali, czego się bałam.
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Udalo mi sie przed 9 zlapac lekarza.Infekcja gardla.Oskrzela czyste na szczescie.Przepisal leki(na szczescie bez antybiotyku)i do łożka.Jak nie bedzie poprawy to wracam do niego za 3 dni.Mam nadzieje ze bedzie lepiej.Jak mu powiedzialam ze bralam wczesniej duomox (msc wczesniej)to mowi"potraktowala Pani dziecko duomoxem?"a ja mu na to"tak,Pana zona mi przepisala"to mu sie glupio zrobiloTylko sie zmartwilam.Ech lekarze.
Witam nowe mamy i ciesze sie z udanych wizyt[emoji4]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom