reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Ja mam chora tarczyce od kilku dobrych lat.
I zeby tak zbić tsh to musiałaby mi endokrynolog wiekszyc duzo dawkę.
Dla przykładu robiłam badania 5 tyg temu miałam tsh ok 2,7 zwiekszyła mi dawkę i teraz mam 2,3 po 5 tygodniach brania większej dawki leku.
Ale ekspertem nie jestem łykam co mi karzą

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam chora tarczyce od kilku dobrych lat.
I zeby tak zbić tsh to musiałaby mi endokrynolog wiekszyc duzo dawkę.
Dla przykładu robiłam badania 5 tyg temu miałam tsh ok 2,7 zwiekszyła mi dawkę i teraz mam 2,3 po 5 tygodniach brania większej dawki leku.
Ale ekspertem nie jestem łykam co mi karzą

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No to teraz pasowało by powtórzyć badanie w innym laboratorium. Ja już mam zamęt w głowie. Idę dzisiaj do gina i niech on myśli

Sent from my LG-D280 using Forum BabyBoom mobile app

No to teraz pasowało by powtórzyć badanie w innym laboratorium. Ja już mam zamęt w głowie. Idę dzisiaj do gina i niech on myśli

Sent from my LG-D280 using Forum BabyBoom mobile app
Myślę że wyjdą Ci takie same tzn 2. Choć czasem jest tak ze laboratorium może mieć korsem jakości odczynniki i są różnice. Ja tez myślałam że coś tu nie gra po tygoniu spadło o 1. W każdym razie tsh się zmienia w trakcie ciąży. Pewnie lekarz gin. Wyślę Cię do endo. żeby zdecydował co i jak i każe Ci kontrolować tsh. Wyniki wydają się być ok ale o tym lekarz zdecyduje. Nie masz się czym martwić :-)

reklama
Czy Wy dziwaczny tez macie realistyczne sny. Wczoraj nawet zaczęłam gadać przez sen. To było straszne tak jakby ktoś mnie wolał po imieniu a jak już się odwróciłam I powiedziałam co to już nic nie słyszałam. Potem jeszcze słyszałam jak się drzwi od szafy na korytarzu zamykają.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry