Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To jest najlepszy pomysł przy małych sprytnych rączkach. Pewnie i tak będzie kombinować jak ją zdjąćJa właśnie ubralam taka maleńką i zrobię stroik żeby było więcej świątecznego akcentumój mały już próbował ściągnąć ja z szafki a co dopiero jakbyśmy mieli dużą w salonie , za rok na pewno będzie już wielka choinka
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Sol pokaż zdj, ja tez najbardziej lubię światełka [emoji7] widzialam choinke z samymi lancuchami i kokardami z materialu, wygladalo pięknie. Do tego swiatelka i miodzioU mnie już od czwartku stoi choinka. Właściwie same lampki z łańcuchem plus kilka bombek na krzyż, ale mi zawsze najbardziej zależy właśnie na światełkachJak będzie dziecko i troszkę już podrośnie, to pewnie będziemy bardziej kombinować [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

ja kupilam ktoregos roku w doniczce i bylam szczesliwa, ze fajnie, bo korzonki, bo nie kipnie do czasu az zawisl na niej moj kot, wywalil ja i moim oczom ukazal sie badyl wcisniety w doniczke, zwykle ciete drzewko...
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom