Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dowiem się za 16 dnia jaką macie płeć Maluszków? może sprawdzi się, że na chłopca cera się poprawia, na dziewczynkę pogarsza![]()
@Olo32 Ja śpię na rogalu. Niby jest ok ale i tak ostatnio budzę się i śpię prosto zamiast na lewym boku. :/ tez mam problemy ze snem, a to sikać się chce, a to za gorąco, a tu kot a głowę wchodzi....
co do centy, @Blondie, ja od początku ciąży mam dosłownie "nowa" cerę. Zawsze miałam kłopoty skórne tak teraz mogę odetchnąć z ulga.![]()
Ja czytam książkę "w oczekiwaniu na dziecko", jak mam jakieś wątpliwości zawsze pytam położnej w gabinecie. Mimo wszystko uważam, ze nie powinno się za wiele czytać w tym temacie bo jest mnóstwo informacji o powikłaniach, zagrożeniach, itd. Dlatego tez można zwariować. Moja Pani doktor mówi, ze raczej słuchać własnego ciała, a z pytaniami tylko do lekarza.Właśnie z tym spaniem na lewym boku to podobno jest mit. Nie wiem, czy śledzicie i wierzycie Mamie Ginekolog (Link do: Mamaginekolog | Facebook), ale według niej mamy spać tak jak nam wygodnie, a organizm i tak da nam znać, jeśli coś będzie nie tak. Mnie to mega ucieszyło, bo spanie na lewym boku jakoś mi nie wychodzi
A w ogóle skąd czerpiecie wiedzę ciążową? Pewnie już była o tym mowa. Mam ambitny plan przebrnąć przez wszystkie posty w tym temacie, ale na pewno trochę mi się z tym zejdzie![]()
I mnie tez nie było tematu. Ja planuje pracować do końca lutego lub trochę dłużej jeśli nic nie będzie się działo. Chce mieć że dwa miesiące przed porodem na przygotowania i zakupy dla malucha.Tak? U mnie nie było nawet takiego tematu jeszczeA od kiedy te z Was, które jeszcze pracują planują iść na L4?