reklama

Majowe mamy 2017

Żółte upławy. Ginekolog mi zajrzała i stwierdziła mała infekcje, pobrala wymaz i czekam na wyniki. Biorę globulki Fluomizin ( paskudztwo)...

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Wracaj do zdrowia [emoji5]️

thgf3e3k5dy58h2b.png

reklama
Dziewczyny a czy któraś z Was miała badanie d-dimerow? To cos z kria z krzepliwoscia.

Mi lekarka zlecila mimo ze nie mam zylakow jedna noga mi dretwieje mocniej i biodro mnie boli i wynik wysoki norma 500 a u mnie 1017. Wyslala mnie do hematologa jutro mam wizyte.

U mnie to samo jak nie infekcja jakaś to np.zgaga niemiłosiernie mnie męczy...
też brałam fluomizin, okazało się przy cytologii że jest infekcja. Wyleczylam i chyba znowu mam.
Kiedyś był temat jak walczyć że zgaga. Jakie macie sposoby? Ciepłe mleko nie pomaga...

reklama
Dziewczyny a czy któraś z Was miała badanie d-dimerow? To cos z kria z krzepliwoscia.

Mi lekarka zlecila mimo ze nie mam zylakow jedna noga mi dretwieje mocniej i biodro mnie boli i wynik wysoki norma 500 a u mnie 1017. Wyslala mnie do hematologa jutro mam wizyte.
Dobrze, że Cię wysłała bo o nie mało przekroczylas normę a świadczyć to może o jakiś zakrzepach czy zatorach więc lepiej trzeba reagować. Mi też noga dretwieje i już zastanawialam się nad tym badaniem. Na te dimery miałaś pobierana tylko krew tak? Zapewne zrobią usg żył.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry